Başkan Ali Kemal Ayaz Iğdır İçin Büyük Şans

Başkan Ali Kemal Ayaz  Iğdır İçin Büyük Şans

Cumhurbaşkanı tarafında Iğdır AK Parti İl başkanı olarak atanan Ali Kemal Ayaz, yaklaşık dört aylık görev süresinde ortaya koydu performansla bir sinerji yarattı. 

İşadamlarıyla, insanlarıyla, sivil toplum örgütleriyle, kısacası tüm paydaşlarıyla aktif olarak bir araya gelen Ali Kemal Ayaz'ın Iğdır’ı hedeflerine ulaştırmak için büyük gayret içerisinde olması ilimizin Yükselen Şehirler katagorisine girmesi adına da umut veriyor.

AK Parti il başkanı Ali Kemal Ayaz'ın, şehri tanıması, sorunlarını yakından bilmesi, istişareye ve fikirlere önem veriyor olması, ortaya konulan hizmetlerde vatandaş odaklı yaklaşım sergilemesi ilimiz adına önemli kazanımlar. Başkan Ali Kemal Ayaz’ın göreve başladığı ilk gün yaptığı açıklamada, “Terleyen, terleten, koşan, koşturan Iğdır için bu toprakların insanı için uğraşan bir yönetim sevdası anlayışı ortaya koyacağız” sözlerinin ne kadar doğru olduğu yaklaşık dört aylık görev süresinde ortaya koyduğu performansla ortaya çıkıyor.

Iğdır’ın ve Iğdırlıların, ilimizin için büyük bir şans olan başkan Ali Kemal Ayaz’a her konuda destek vermesi ise Iğdır’ın büyüyüp gelişmesi adına büyük önem taşıyor.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.