Iğdır'da ehliyet sınavında kopya çeken şahıslar yakalandı

Ehliyet sınavına girecek olan şahsın Şüpeli haraketleri polisin gözünden kaçmadı.

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Milli Eğitim Müdürlüğü Ehliyet Sınavına  girecek olan Y. O. isimli şahsın şüpeli haraketlerini gözetleyen polis üst araması yaptı.

Yapılan üst aramasında üzerinde kamera ve kulaklık bulunduğu tespit edilmesi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı ile şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, bu şahısla ortak hareket ettiği değerlendirilen A.S.K ve A.Y. isimli şahıslar da suç unsurları ile beraber yakalandı.

Yapılan aramalarda şahıslardan;

- 2 adet kamera düzeneği,

- 2 adet kulak içi dinleme cihazı,

- 1 adet powerbank,

- 1 adet modem,

- 1 adet sim kart,

- 1 adet aktarım cihazı ele geçirilerek el konuldu.

Devamında organizatör konumunda olduğu değerlendirilen M.R.A. ve İ.K. isimli şahıslar da yapılan operasyon neticesinde Ağrı ilinde yakalanarak gözaltına alınarak haklarında yasal işlem başlatıldı. 

Iğdır Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 5 şüpheli şahıs  Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. A.S.K. isimli şahıs Sulh Ceza Hakimliğince serbest bırakılmış, Y.O. isimli şahıs Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılırken  M.R.A. – İ.K. ve A.Y. isimli şahıslar ise tutuklanarak Iğdır Kapalı İnfaz Kurumuna teslim edildi

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.