Iğdır'da Metruk Binaların Yıkımına Başlandı

Iğdır'da Metruk Binaların Yıkımına Başlandı

Iğdır Belediyesi, İl sınırları içerisinde kalan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına başladı.

Özgür mahallesi Adil Aşırım pazarının arkasında bulunan atıl binalar belediye ekipleri tarafından yıkılarak Kentte bu binaların tehdit oluşturulmasının önüne geçiliyor. Yıkılan bu binaların yerine Güney Köyleri ve O bölgede çalışan dolmuşlara durak yaparak, şehrimizin Trafik sorununu bir nebzede olsa rahatlatacağız." diyen Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş, Vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, metruk binalara müdahale edilmesini isteyen  her türlü olumsuz durumların yaşanabileceği atıl binaların yıkılmasını isteyen vatandaşların taleplerini yerine getiriyoruz.

İl genelinde tespit edilen atıl binaların yıkılacağını belirten Başkan Akkuş, Mahallelerimizde, terk edilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, metruk binaları muhtarlarımız aracılığıyla tespit edip, ev sahiplerinden de gerekli izni aldıktan sonra ya da mahalle sakinlerimizin talebi üzerine incelemelerimiz ve yine gerekli izinlerin alımından sonra yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz." dedi. 

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.