Iğdırlılarmızın Iğdır il derneğine ilgisi bir hayli fazla

Iğdırlılarmızın Iğdır il derneğine ilgisi bir hayli fazla.

Teveccühü fazla. Iğdır il derneğine odaklı ve güler yüz, yakın ilgi gösterme, yakınlık duyma, bir Iğdır il dernek başkanı Öztürk Altuntaş'a odaklanmış Iğdırlıların sevgisini kazanmıştır. Bir başkan var.

Iğdır il dernek başkanı Öztürk Altuntaş, korku imparatorluğunu yıkan cesaretli insanların üyelik talepleri kazanmıştır. Kapımız her görüşteki insana açıktır. Dedi. Iğdırlılarımız için birlik ve beraberliğe kutuplaştırmadan bir toplumsal olacağız.” dedi.

Biz il derneğimizi diğer il derneklerde farklı olmasını da istiyoruz. Iğdır il derneğimizi Iğdır halkla buluşturmak istiyoruz. Bizim kapımız herkese açık.  Iğdırlılara hizmet isteyen her görüşteki insana kapımız açık. Şuan il derneğimizin içinde farklı görüşlere sahip olan insanlarda var. Bazı derneklerde bir insanın işin ehli olmasına karşın kişinin düşüncelerini dinlemiyor. Biz bu olguyu kabul etmiyoruz. Biz kimsenin tarafında değiliz. İnsanların birbirini bu kadar yargıladığı bir dönem görmedim.

Şuan 2 zıt kutup kanalları seyrediyoruz. İnsanlar iki ayrı kanalı izliyor birbirlerini ötekileştiriyor. Şimdi insanlar takım tutar gibi siyaset yapıyor. İnsanlardaki bu algının değişmesi gerekmektedir. Halkı kutuplaştırmaya gerek yok. Korku imparatorluğunu yıkan cesaretli insanlarımızın Iğdır il derneğimize üyelik talepleri ve odaklanıyor. İfadelerini kullandı.

İstanbul Iğdır İl Başkanı Öztürk Altuntaş

Tahir Kavri, Haber Medya Gurubu Iğdır temsilcisi

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri