Kilo Vermek, Kas Kazanmak ve Sağlıklı Kalmak İsteyen Erkekler İçin 7 Mobil Uygulama

Aktif ve sağlıklı kalmak son derece önemlidir, ancak birçok erkek iş, çocuk, evlilik ve diğer sorumluluklar arasında gidip gelirken egzersiz yapmak ve yediklerine dikkat etmek için zaman bulur. Ancak formda kalmak mümkündür ve bu mobil uygulamalar yol boyunca size yardımcı olabilir!

Şu anda bir kanepe patatesi olsanız bile, doğru şekle girmek için hala değişiklikler yapabilirsiniz. Bunlar, sağlık hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek uygulamalardır.

1. Lose Weight App for Men

Premier HealthNet'e göre, çoğu erkek göbek yağı olarak orta bölgelerinde kilo alıyor. Erkekler için Kilo Verme Uygulaması, tümü vücudunuzdaki ana sorunlu bölgelere odaklanan, beş haftalık günlük yağ yakma egzersizleri içerir. Antrenmanlar, aerobik ve anaerobik egzersizlerin bir karışımını içerir. Bu egzersiz kombinasyonu, yaktığınız kalori miktarını artırabilir ve yağ kaybetmenize, belinizi küçültmenize ve daha güçlü bir göğüs oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Antrenmanların uzunluğu, başlangıç, orta veya ileri düzeyde fitness deneyimine sahip olmanıza bağlıdır. Yine de, her egzersiz vücut ağırlığınıza bağlıdır, bu nedenle herhangi bir süslü spor salonu ekipmanına ihtiyacınız yoktur. Takip etmesi kolay animasyonlar, ayakta bisiklet egzersizi, çarpıntı vuruşları ve topuk dokunuşları gibi egzersizleri yapmayı kolaylaştırır.

Bu özel egzersizler karın kaslarınızı çalıştırır ve sizi mükemmel bir altılı paket yapmaya yaklaştırır. Yanmayı istediğiniz kadar hissetmiyor musunuz? Antrenmanı baştan yapma seçeneğiniz var!

İndirin: iOS için Erkekler İçin Kilo Verme Uygulaması | Android (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

2. MuscleMan

MuscleMan uygulaması, kelimenin tam anlamıyla, sizi kas inşa etmeye teşvik etmek için cebinizde kişisel bir antrenöre sahip olmak gibidir. Bu, kas kütlesi kazanmak ve hızlı bir şekilde şişirmek için bir uygulamanın en iyi örneğidir.

Hedefinizi, odak alanınızı ve fitness seviyenizi seçin, uygulama evde antrenman için mükemmel olan basit bir antrenman planı oluşturacaktır. Örneğin, pazılarınız üzerinde çalışmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken uygun bir egzersiz seçmek ve uygulama bunun nasıl yapıldığını açıklıyor, gösteriyor ve anatomik bir görünüm gösteriyor.

Kabarmak sadece egzersiz planınızla ilgili değildir. SpringerLink'te bulunan bir araştırma, erkeklerin genellikle daha fazla enerji gerektiren daha yağsız kas kütlesine sahip olduğunu söylüyor; bu, kas yapmanız gerekenden kasıtlı olarak daha fazla kalori tüketmenizin de önemli olduğu anlamına geliyor. Sağlıklı, şişirme tarifleri yumurta, sığır eti, fasulye ve avokado gibi protein açısından zengin bileşenler içermelidir. MuscleMan uygulaması, avokadoda pişmiş yumurta ve fasulye enchiladas gibi denenecek çeşitli tarifler içerir.

İndirin: iOS için MuscleMan | Android (Ücretsiz, abonelik mevcut)

3. FitMenCook

Sağlıklı yemek pişirmek ve yemek yemek sıkıcı olmak zorunda değil, özellikle de kilo vermek veya kilo vermek gibi bir hedefiniz varsa. National Library of Medicine'de bulunan araştırmalar, obez erkeklerin genellikle daha fazla viseral yağa sahip olduğunu ve bu da onları birçok kronik hastalık için daha büyük bir risk altına sokabileceğini belirtiyor. FitMenCook, sizin için de iyi olan lezzetli yemekler yemeye devam etmenize yardımcı olabilir.

Uygulama, 900'den fazla ağız sulandıran tarif içeriyor. Tüm tarifler uygun şekilde kategorize edildiğinden, fazla yağdan kurtulmak için az yağlı ve düşük karbonhidratlı tarifler gibi aradığınızı bulmak kolaydır. Ek olarak, kas kütlesini artırmak için yüksek protein ve zor kazanç kategorileri altında tonlarca tarif var.

Her tarif, yemeğin güzel bir resmi, alışveriş listenize ekleyebileceğiniz bir içerik listesi, beslenme bilgileri ve basit talimatlar ile birlikte gelir. Bu, yemek planlamayı kolaylaştıran bir uygulamadır ve çoğu tarifin eğitici bir videosu bile vardır.

İndirin: iOS için FitMenCook (3,99 $) | Android (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

4. Lose Fat

Lose Fat uygulaması hem erkekler hem de kadınlar için uygundur; Ancak, aşırı göbek yağından bıkmış bir erkekseniz, ihtiyacınız olan uygulama bu! Lose Fat, bu göbek yağını tamamen ortadan kaldırmak için size uygun bir egzersiz planı sunar. Başlamak için, hedef ağırlığınızı ve hedefinize ulaşana kadar çalışmak istediğiniz gün sayısını doldurmanız yeterlidir.

Lose Fat'i diğer uygulamalardan farklı kılan şey, puan kazanıp biriktirebilmenizdir. Puanlar belirli antrenmanların kilidini açar ve tamamladığınız daha fazla görev için daha fazla puan alırsınız. Herhangi bir atlama yapmadan bir egzersizi tamamlayın ve 50 puan alacaksınız. Veya arka arkaya 30 gün boyunca çalışın ve 500 puan alacaksınız!

İndirin: iOS için Yağ Kaybı | Android (Ücretsiz, abonelik mevcut)

5. Protein Rich Food Source Guide

Zinde ve sağlıklı bir yaşam tarzı yaşamak istiyorsanız, her zaman sağlıklı, besleyici öğünler eklemelisiniz. National Library of Medicine'de yapılan araştırmada belirtildiği gibi , protein açısından zengin besinler, hacim kazanmak ve daha fazla kas kütlesi kazanmak isteyen erkekler için özellikle önemlidir. Protein Zengin Gıda Kaynağı Rehberi, mükemmel bir rehber görevi gören bir uygulamadır.

Protein hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacak tonlarca kaynakla proteinin sağlığa faydaları, farklı vegan protein kaynakları ve günlük ne kadar protein tüketmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca, bu uygulamanın kapsadığı tek konu protein değildir.

Ayrıca diyet yağları ve amino asitler gibi erkek sağlığı için gerekli olan elementler hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olur. Protein Zengin Gıda Kaynak Rehberi, güçlü bir vücuda ve sağlıklı bir yaşama sahip olmak isteyen bir erkekseniz, esasen nihai rehberinizdir.

İndirin: Android için Protein Zengin Gıda Kaynak Kılavuzu (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

6. Weight Loss - Workout For Men

Egzersiz yapmanın avantajları sonsuzdur, ancak çoğu erkek inatçı kilo vermek veya kas inşa etmek için çalışır. Birkaç kilo vermek isteyen biriyseniz, bu uygulamayı deneyin. Kilo Kaybı - Erkekler için Egzersiz, 30 günlük bir süre boyunca kısa ve etkili egzersizler sağlar.

Bu uygulama, inatçı karın yağlarını hızlı bir şekilde yakmaya yardımcı olabilecek kısa ve basit egzersiz seansları içerir. Bu nedenle, egzersiz yapmak veya spor salonuna gitmek için asla zaman bulamıyorsanız strese girmeyin. Egzersiz yapmaya yeni başlayan erkekler için egzersiz, zıplama ve ağız kavgası gibi temel egzersizlerle başlayabilirsiniz.

Weight Loss - Workout for Men'deki tüm antrenmanların kilidini açmak için premium plana geçmek en iyisidir. Kilidini açabileceğiniz antrenmanlardan biri, size daha güçlü, daha tanımlanmış abs için bir yol haritası verecek olan altılı antrenmandır.

İndirin: Kilo Verme - iOS için Erkekler İçin Egzersiz | Android (Ücretsiz, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

7. Man Flow Yoga

Yoga, zihinsel sağlığınızı ve kaygınızı iyileştirmekten kas ve esneklik oluşturmaya kadar birçok şaşırtıcı faydaya sahiptir ve erkekler arasında çok daha popüler hale gelmiştir. Apunts Sports Medicine'de yayınlanan bir araştırma, erkeklerin tipik olarak kadınlardan daha az esnek olduğunu buldu. Man Flow Yoga uygulaması, gücünüzü ve hareketliliğinizi bir sonraki seviyeye taşımak için erkeklere uygun yoga hareketlerinin bir kombinasyonunu kullanır.

Çoğu zaman, erkeklerin fitness hedefleri daha çok kas geliştirmeye ve güçlenmeye odaklanır. Bununla birlikte, yoğun bir egzersiz rutinini dengelemek için yoga gibi bir zihin-beden pratiğini dahil etmeyi düşünmelisiniz. Zihniniz ve bedeninizle daha uyumlu olmak isteyen bir erkekseniz, Man Flow Yoga sizin için en iyi yoga uygulamasıdır.

İster yogaya yeni başlayan ister profesyonel olun, Man Flow Yoga uygulamasının 450'den fazla isteğe bağlı antrenmanını keşfedin ve kişisel hedeflerinize ve fitness seviyenize göre sizin için en iyilerini bulun.

İndirin: iOS için Man Flow Yoga | Android (Ücretsiz, abonelik mevcut)

Uygulamalar Erkeklerin Fiziklerini Geliştirmelerine ve Sağlıklarını Güçlendirmelerine Yardımcı Olabilir

Düzenli olarak aktif kalan erkekler stresi azaltabilir, beyin güçlerini artırabilir ve enerji seviyelerini iyileştirebilir. Dahası, dengeli ve sağlıklı bir diyet yemek, kalp hastalığı ve diyabet gibi ciddi durumlar geliştirme şansınızı düşürmenize yardımcı olabilir.

Neyse ki, sağlık ve fitness yolculuğunuz sırasında size yardımcı olacak birçok uygulama var! Bazı ihtiyaçlar cinsiyete göre farklılık gösterse de hem erkekler hem de kadınlar bu uygulamaları sağlık ve fitness hedeflerine ulaşmak için kullanabilir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.