Mücadelemiz ile gerçeklerini açığa çıkaracağız

Aleyna için bir araya gelerek olayının aydınlatılmasını istediler.

Iğdır’da 18 yaşındaki Aleyna Ağgül’ün ölümünden sonrası Iğdır Kadın Meclisi üyeleri ve yurttaşlar Zübeyde Hanım Bulvarında bir araya gelerek açıklama yaptılar.

Olayının aydınlatılmasını istenilen açıklamadan, “Geçtiğimizi Perşembe günü Iğdır’da hayatının yitiren 18 yaşındaki Aleyna Ağgül için buradayız. Aleyna ardında bıraktığını notta ölümümden G. A. Sorumludur olduğunu yazdı.

Şüpheliler Aleyna’nın ölümünün ardından gözaltında alındıktan sonra delil yetersizliğinden nedeniyle serbestçe bırakılırlar. Aleyna’nın ölümüyle ilgili tüm şüpheleri, etkinlik bir soruşturması sürecinde ile açığa çıkarılmalıdır. Aleyna’nın ölümünde sebebiyet vermiş olabilecekleri hiçbir detaylı atlamadan titizlikle bir incelemeler yapılmasını tüm yetkililerin asli görevidir

Iğdır Kadın Meclisi olarak Aleyna Ağgül içinde sessizlik kalmıyoruz. Mücadelemiz ile gerçeklerini açığa çıkaracağız. Faillerin ve sorumluları cezasız kalmayacaktır” ifadelerinde yer verildi. Toplanan grup daha sonrası Aleyna için adalet istiyoruz, diyerek sessizce dağıldılar.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.