Sinan Oğan kararını açıkladı

Sinan Oğan, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından yaptığı açıklamada dikkat çeken bir mesaj paylaştı ve iddialara son noktayı koydu. Aynı dakikalarda, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da yeni bir açıklama yaparak gündemi değerlendirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan hakkında "çekilecek" iddiaları ortaya atıldı. Ancak Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla adaylıktan çekilmeyeceğini açıkça belirtti. Bu açıklama, ittifakın seçim stratejisi hakkında spekülasyonlara yol açarken, aynı dakikalarda Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da seçimlerde ittifak yapabileceklerini açıkladı.

SİNAN OĞAN'DAN 'ÇEKİLECEK' İDDİALARI SONRASI AÇIKLAMA

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Oğan, şu ifadeleri kullandı;

"Türk milletinin seçimlerdeki aziz evlatları, hakkımızı sonuna kadar savunmak için mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde artan provokasyonlara karşı tedbirli olmak adına seçimin son günü herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için İstanbul'dayım ve bu akşam Haber Türk TV'de yer alacağım. Yarın ise Ankara'da olacağız ve tüm destekçilerimizi bekliyoruz. Lütfen bizim dışımızdaki herhangi bir açıklamaya itibar etmemenizi rica ediyoruz."

ÜMİT ÖZDAĞ: ZAFER YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, aynı dakikalarda yaptığı sosyal medya paylaşımında, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın adaylıktan çekilmeyeceğini ve "Zafer yakın, meşaleleri yakın" dedi. Bu açıklama, seçimlere yönelik heyecanı arttırdı ve Zafer Partisi'nin seçim sonucuna yönelik umutlu olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

Özdağ'ın açıklaması şöyle;

"Son günlerde medyada çıkan Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddialarının yalandan ibaret olduğunu belirten Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyeceklerini vurgulayarak, "Zafer Partisi ve Sinan Oğan, bu mücadelede Türk milletinin yanında duracak ve zaferi birlikte kazanacağız. Zafer yakın, meşaleleri yakın" ifadelerini kullandı."

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.