Spor odaklı Apple Watch'ın daha büyük ekran, daha uzun pil ömrü ve kırılmaya karşı dayanıklı ekrana sahip olduğu söyleniyor

Giyilebilir cihazlarının spor odaklı olmasını seven bir Apple hayranıysanız, Cupertino'nun Apple Watch'un "aşırı sporcular" için tasarlanmış bir sürümü üzerinde çalıştığını duymaktan mutlu olacaksınız.

Bloomberg'den Mark Gurman , Apple Watch'un dayanıklı versiyonunun "neredeyse 2 inçlik bir ekrana" (çapraz olarak) sahip olacağını ve mevcut en büyük Apple Watch'tan yaklaşık %7 daha fazla ekran alanına sahip olacağını yazıyor. Aynı zamanda, daha uzun ömür için daha büyük bir pil ve önceki modele göre daha büyük bir çözünürlükle gelecek (484 x 396'ya kıyasla 410 x 502), bu da ekranda daha fazla fitness ölçümü göstermesini sağlayacak.

Standart Apple Watch 8'in Apple Watch 7 ile aynı 1,9 inç ekran boyutunu koruması bekleniyor. Güncellenen Apple Watch SE, planlardan haberdar olan kişilere göre mevcut ekran boyutunu da koruyacak.

Bu, Gurman'ın sağlam bir Apple Watch hakkında yazdığı ikinci yazı. Bir önceki olay, geçen yıl Mart ayında, metal şasiye bağlı kauçuk bir dış yüzeye sahip olacağını söylediği zamandı. Şimdi giyilebilir cihazın "alüminyum yerine güçlü bir metal malzemeden" yapılacağını ve "kırılmaya daha dayanıklı bir ekrana" sahip olacağını söylüyor.

Tüm yeni saatlerin, mevcut S7 ve önceki nesil S6 ile benzer performans sunduğu söylenen S8 çipinden güç alması bekleniyor; bu, Apple saatlerinin üç nesilde ilk kez benzer şekilde performans gösterdiğini işaret edecek. Ayrıca güncellenmiş bir düşük güç moduna ve kullanıcıların vücut sıcaklıklarını izlemelerine olanak tanıyan bir fitness özelliğine sahip olmaları bekleniyor.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, dayanıklı Apple Watch'ın 41 mm versiyonu için 699 $ ve 45 mm seçeneği için 749 $ olan günümüzün paslanmaz çelik modelinden daha pahalı olması bekleniyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.