Steam Deck, lansmanda 350'den daha fazla 1200'den fazla doğrulanmış oyun çalıştırabilir

Valve's Steam Deck'te artık sorunsuz çalıştığı doğrulanmış 1.200'den fazla oyun var. Bu sayı, taşınabilir konsolun piyasaya sürüldüğü zamana göre üç kattan fazla arttı. Ayrıca oynanabilir, ancak bazı sorunları olabilecek 1.200 oyun daha var.

Kaynayan Steam, Steam Destesinde çalışabilecek oyunların sayısını takip ediyor. Elde taşınan PC 25 Şubat'ta piyasaya çıktığından beri, rakamlar Steam'in oynanabilir oyunları doğruladığını ve daha fazla oyunun makinede kusursuz çalışmasını sağlamak için işletim sisteminde ince ayarlar yaptığını gösteriyor.

Piyasaya sürüldüğünde, Steam Deck yalnızca ilk günden itibaren çalışması garanti edilen yaklaşık 350 oyun çıkardı. Yaklaşık 300 kişi daha oynanabilir olarak kabul edildi, ancak sorunlu - çoğu sadece klavye ve fare girişi için tasarlandıklarından. Bu korkunç bir başlangıç ​​değil, ancak Steam'deki binlerce oyunla Steam Deck, adaşının kitaplığının yüzeyini zar zor çizdi.

ugün, avuçiçi bilgisayarlarda kabaca 1.289 oyun kusursuz çalışıyor ve 1.169 oyun daha sorunlu oynanabiliyor. Bu kayda değer bir ilerlemedir ve Steam'in daha fazla oyunu test etmesi ve Güverte yazılımında daha fazla değişiklik yapması nedeniyle sayılar zamanla artacaktır.

Ancak çabanın ağırlığı Valve'ın omuzlarına düşmüyor. Birçok oynanabilir oyun, geliştiricilere kalmış olan doğrulanmış sütuna taşımak için yalnızca denetleyici desteğine ihtiyaç duyar. Bununla birlikte, gelecek şu ana kadar hareket halindeki oyun bilgisayarı için oldukça parlak görünüyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.