Windows 11 için En İyi Antivirüs Uygulamaları

İnternetin ve teknoloji çağının büyümesiyle birlikte güvenlik, büyüyen bir endişe haline geldi. Zararlı kötü amaçlı yazılımların listesi sürekli büyüyor ve PC kullanıcıları artık her zamankinden daha fazla güvenilir bir antivirüs gerektiriyor.

Sonuç olarak, mevcut çok sayıda seçenek arasından en iyi güvenlik programını ayırt etmek zor olabilir. Bu amaçla, Windows 11 için en iyi güvenlik yazılımlarından bazılarının bir listesini derledik.

1. Kaspersky İnternet Güvenliği

Kaspersky, güvenilir antivirüsü ile tanınan bir siber güvenlik sağlayıcısıdır. Çeşitli güvenlik seviyelerine sahip bir dizi ürün sunar ve ortada oturmak daha popüler olan Kaspersky Internet Security'dir.

Kaspersky Internet Security, ek yararlı özellikler sunarak temel antivirüs üzerine kuruludur. Her gün güncellenen bir virüs veritabanı üzerinde çalışarak sisteminizi virüslere karşı izler. Ayrıca, çevrimiçi etkinliğinizi izleyerek internette gezinirken sizi korur.

Sonuç olarak Kaspersky Internet Security, arka planda onaylanmamış indirmeleri durdurarak, sinir bozucu çevrimiçi kötü amaçlı yazılımları sisteminizden uzak tutar. Ayrıca, güvenli olmayan bir web sitesini ziyaret etmek üzereyken sizi uyarır ve sizi mümkün olduğunca dikkat çekmeden tehlikeden uzak tutar.

Kaspersky Internet Security, çevrimiçi alışveriş yaptığınızda banka ayrıntılarınızın güvenliğini sağlayan güvenli para etkileşimi gibi başka yararlı özelliklere sahiptir. Ayrıca kişisel bilgilerinize ve web kameranıza erişimi engelleyen bir gizlilik koruma işlevine sahiptir.

Bu yazılım, işlem ayrıntılarınızı korumak için kendi güvenli tarayıcısıyla birlikte gelir. Bu nedenle, Kaspersky'yi yükledikten sonra varsayılan Windows 11 tarayıcısını onunla değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

İndirin: Kaspersky Internet Security (Abonelik gereklidir, ücretsiz deneme sürümü mevcuttur)

2. Avast Antivirüs

Avast, antivirüsünün bazı özelliklerini kullanıcılar için ücretsiz yapan birinci sınıf bir güvenlik hizmeti sağlayıcısıdır. Avast'ın indirilmesi ve kurulması kolaydır ve iyi bir sistem ve internet koruması sağlar.

Uygulamalarınızı eleyen ve yalnızca incelenenlere internet erişimi sağlayan gelişmiş bir güvenlik duvarı ile donatılmıştır.

Antivirüsün ücretsiz sürümü faydalı olsa da, Avast'ın size sunduğu her şeyi almak için ödeme yapmanız gerekir. Güvenli olmayan web sitelerini kontrol etme ve sanal alanda şüpheli uygulamaları çalıştırma gibi özellikler bir ödeme duvarının arkasında kilitlenir.

Premium sürüm ayrıca programlarınızı güncel tutan kullanışlı bir işlev ve en sevdiğiniz web sitelerine güvenle göz atabileceğiniz son teknoloji ürünü bir sanal özel ağ içerir.

Sonuç olarak, Avast, sisteminizi korumaya başlamak için mükemmel bir yoldur ve ücretsiz sürümü, bir abonelik taahhüdü olmadan sizin için olup olmadığını görmenize yardımcı olur.

İndirin: Avast Antivirus (Ücretsiz, abonelik mevcut)

3. McAfee Tam Koruma

McAfee Total Protection, test edilmiş ve güvenilir bir antivirüs ve internet güvenliği platformudur. Yazılım, koruma puanı olarak bilinen bir kavram sunarak güvenliği bir sonraki düzeye taşıyor.

Koruma puanı, son kullanıcının çevrimiçi varlığının gerçekte ne kadar güvenli olduğunu belirlemesi için bir ölçü görevi görür.

McAfee Total Protection'ın güvenlik özelliklerini kullanarak koruma puanınızı artırabilirsiniz. Ayrıca WiFi'nizi tehditlere karşı taramak, sisteminizi ihlallere karşı taramak ve hatta tarayıcınıza web koruması yüklemek gibi temel işlevler, koruma puanınızı artırabilir.

Bu puan, sisteminizin ne kadar güvenli olduğunu anlamanın basit bir yolunu sunar. Sonuç olarak, tüm kullanıcılar bir aylık deneme süresi boyunca bundan ücretsiz olarak yararlanabilir. Premium plan uygun fiyatlıdır ve ayrıca bilgisayarınızı olabildiğince güvenli tutmaya yönelik ekstra kullanışlı özelliklerle birlikte gelir.

İndirin: McAfee (Abonelik gereklidir, ücretsiz deneme sürümü mevcuttur)

4. Norton 360

Norton 360, teknoloji yaşamınızın tüm güvenlik yönlerini yönetmenize yardımcı olan, aile dostu bir antivirüs olarak pazarlanmaktadır. Sisteminizi düzenli olarak istenmeyen kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayan güçlü bir antivirüs ile donatılmıştır.

Ayrıca internette gezinirken özel bilgilerinizi koruyan bir Casus Yazılımdan Koruma özelliği de içerir. Ayrıca, incelenmemiş yazılımların internete erişmesini engelleyen yerleşik bir güvenlik duvarına sahiptir.

Norton, antivirüs ve diğer bazı temel özellikler için 7 günlük ücretsiz deneme sürümüyle birlikte gelir. Abonelik hizmeti biraz daha premiumdur, ancak bazen Norton makul indirimler sunar.

Premium sürüm, ebeveynlerin çocuklarının internette ne aradıklarını izlemelerine yardımcı olan bir Ebeveyn Kontrolü ve Okul Saati özelliğini içerir. Ayrıca, çevrimiçi olarak ne kadar zaman harcadıklarını kontrol etmeye yardımcı olur.

Bu ilginizi çekiyorsa, ücretsiz deneme, Norton 360'ın bazı özelliklerini test etme ve ödemeye değer olup olmadığını anlama fırsatı sunar.

İndirin: Norton 360 (Abonelik gereklidir, ücretsiz deneme sürümü mevcuttur)

5. TotalAV

Total Antivirus, virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve çevrimiçi tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlayan ödüllü bir siber güvenlik programıdır. WebShield Protection ile donatılmış olarak gelir ve en sevdiğiniz web sitelerini bilmeden virüs yüklemeden ziyaret etmenize olanak tanır.

Bu özellik internet etkinliğinizi izler ve ilk tehlike belirtisinde sizi uyarır. Ayrıca, güvenli olmayan bir web sitesini ziyaret ederken bir uyarı verir. Total Antivirus ayrıca sinir bozucu açılır pencereleri ve istenmeyen afişleri ortadan kaldırarak tarama deneyiminizi geliştiren güçlü bir reklam engelleyici ile donatılmıştır.

Ayrıca, reklam videolarının oynatılmasını durdurabilir ve belirli bir web sitesinde kaç reklamın engellendiğini gösteren yararlı bir yer paylaşımı sağlar.

Total Antivirus şu anda ücretsiz deneme sürümü sunmuyor, ancak ürünlerini yeni kullanıcılar için ilk yıllarında promosyon fiyatıyla sunuyor. Bu, yeni kullanıcıların tam premium fiyatı taahhüt etmeden önce Antivirüs'ü deneyimlemelerine olanak tanır.

Ayrıca, çevrimiçi varlığınızı gizleyen ve kişisel bilgilerinizi koruyan güçlü bir sanal özel ağ ile donatılmıştır.

İndirin: TotalAV (yılda 119$'dan başlayan fiyatlarla)

6. Panda Dome

Panda Dome, bir WatchGuard yazılımı olarak tanıtılmaktadır. Hem özel hem de iş sistemlerini koruyabilen gelişmiş güvenlik araçları sunar. Panda, korumasını birden fazla platformda sunar.

Bu birinci sınıf yazılım, sisteminizin kötü amaçlı yazılımlardan ve gereksiz dosyalardan arındırılmasını sağlayan bir temizleme yazılımı olan bir parola yöneticisi ile donatılmıştır. Bu çok kötü amaçlı yazılım, Windows'unuzun içinde dosyalar olmasına rağmen bir klasörü boş olarak göstermesinin nedeni olabilir.

Panda, minimum düzeyde özelliklerle çalışan antivirüsünün ücretsiz bir sürümünü sunar. Hizmetin ayrıca çeşitli planları vardır ve hem aylık hem de yıllık olarak abone olmanızı sağlar.

Antivirüsün premium sürümü, prize takıldıktan sonra harici cihazları tarayabilir, hassas bilgilerinizin güvende kalmasını sağlamak için çevrimiçi alışverişinizi izleyebilir ve bir ebeveyn kontrolü özelliği sunar.

İndirin: Panda Dome (Ücretsiz, abonelik mevcut)

Bilgilerinizi Günümüzde Güvende Tutmak

Hayatlarımızı özel tutmak gittikçe zorlaşıyor. İnternette gezinmek, sistem güvenliğiniz tehlikedeyken ekstrem bir spor olmamalı. İzinsiz girişler gelişiyor, ancak neyse ki siber güvenlik yazılımı da gelişiyor.

Bu nedenle, sisteminizi güvence altına almak iyi bir miktara mal olabilir, ancak özel bilgileriniz yanlış ellere geçerse verilebilecek zararla karşılaştırıldığında hiçbir şey değildir. Sonuç olarak, yukarıda listelenen siber güvenlik yazılımlarından herhangi birinde yanlış gidemezsiniz. Bu nedenle, acele etmeyin ve mevcut güvenlik ihtiyaçlarınızı en iyi hangisinin karşıladığına karar verin.

Önerdiğimiz ve tartıştığımız öğeleri beğeneceğinizi umuyoruz! MUO'nun bağlı kuruluş ve sponsorlu ortaklıkları vardır, bu nedenle bazı satın alımlarınızdan elde edilen gelirden pay alırız. Bu, ödediğiniz fiyatı etkilemez ve en iyi ürün önerilerini sunmamıza yardımcı olur.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri