Acer, bir çift taşınabilir, gözlüksüz stereoskopik 3D monitörü duyurdu

Acer, Çarşamba günü düzenlediği küresel basın toplantısının bir parçası olarak oyuncuları, ev eğlencesi meraklılarını ve yaratıcı profesyonelleri hedef alan bir çift taşınabilir, stereoskopik 3D ekranı tanıttı. Görseller çekici (pazarlama materyallerinde olduğu gibi şahsen aynı göründüklerini varsayarsak), ancak yüksek fiyat etiketi ve tescilli yazılım bazı potansiyel alıcıları uzak tutabilir.

Acer SpatialLabs View ve SpatialLabs View Pro , gözlüksüz stereoskopik 3D görüntüler üretebilen bağımsız, 15,6 inç IPS 4K ekranlardır (3,840 x 2160 @ 60Hz). Her ikisi de 30 ms'den daha kısa yanıt süresine, 1200:1 kontrast oranına, 323 nit parlaklığa sahiptir ve Adobe RGB renk gamının yüzde 100'ünü kapsar. Panel, gelişmiş taşınabilirlik için yalnızca 3,3 pound ağırlığındadır.

Başka bir yerde, bir HDMI 2.0 bağlantısı, bir USB 3.0 konektörü ve bir 56 Wh lityum iyon pil bulacaksınız. Aslında ikisi arasındaki tek belirgin donanım farkı, Pro modelinin VESA duvar montajını desteklemesidir.

Acer'ın en yeni monitörleri , sihrin gerçekleşmesi için yazılıma güveniyor. Örneğin TrueGame, video oyunlarında 3D görsellere olanak sağlayan uygulamadır. Uygulamayı başlattıktan sonra, istediğiniz başlığı seçin ve "Oynat" ı tıklayın. Uygulama, oyunu otomatik olarak başlatacak ve gerekli tüm dosyaları önceden yapılandırılmış 3D profilden yükleyecektir. Lansmanda Forza Horizon 5, God of War, The Witcher 3: Wild Hunt ve Tiny Tina's Wonderland gibi popüler oyunlar dahil 50'den fazla oyun desteklenecek.

Bu arada Acer'ın tescilli SpatialLabs Go, kullanıcıların bir düğmeye basarak videolar, web oyunları veya fotoğraflar gibi 3D içerik oluşturmasına izin vermek için AI'yı kullanıyor. Hatta kullanıcılar, simüle edilmiş stereo 3D görüntüler oluşturmak için kendi cihazlarından resim veya video almaya davet edilir.

Acer'ın SpatialLabs Görünümü (ASV15-1B) bu yaz 1.099$'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.