Apple'ın söylentileri, 2022 ve 2023 için birden fazla iPhone 14, Apple Watch ve M2 Mac modeline işaret ediyor

Apple'ın en son WWDC'sinin ardından Bloomberg kaynakları, şirketin bu yıl ve gelecek yıl birkaç yeni ürün piyasaya sürmeyi planladığını öne sürüyor. Raporlar, diğer cihazlarla birlikte iPhone 14, Apple Watch ve Mac'in birden çok modeli hakkında bilgi içerir.

Kaynaklar, Bloomberg'den Mark Gurman'a Apple'ın şimdiye kadarki en iddialı serilerinden birini 2023'ün ilk yarısına kadar piyasaya sürmesini beklemesini söyledi. birkaç yeni ayrıntı.

iPhone 13 ve 12 gibi, iPhone 14 de dört modelle gelecek–iki profesyonel varyant (kod adı D73 ve D74) ve iki profesyonel olmayan varyant (D27 ve D28). Apple, önceki nesillerde olduğu gibi 5.4" iPhone 14 mini piyasaya sürmek yerine, 6.7" ekranlı Pro olmayan bir model üretecek - önceki Pro Max telefonlarla aynı boyutta ancak muhtemelen diğer Pro özellikleri olmadan. Yeni Pro olmayan telefonlar, Pro modellerinin A16'sına yükseltmek yerine iPhone 13'ün A15 yongasını koruyacak.

Önceki söylentiler, gelecek yıl bir USB-C iPhone'un çıkacağını öne sürse de, tüm varyantlar Lightning kablosunu koruyacak. Diğer söylentiler, iPhone 14'ün büyük ölçüde geliştirilmiş 48 megapiksel kameraya ve muhtemelen her zaman açık bir kilit ekranına sahip olacağını söylüyor.

Apple'ın bu ay duyurduğu yeni M2 MacBook Pros'a ek olarak, yedi tane daha boru hattında olabilir.

M2, diğer raporların gelecek yıl geldiğinde "oyun değiştirici" olarak adlandırdığı Apple'ın yaklaşan karma gerçeklik kulaklığına da güç verebilir.

Apple, M3'ü önümüzdeki yıl bir MacBook Air'de piyasaya sürebilir.

Apple'ın geliştirmekte olduğu söylenen bir diğer yeni çip, yaklaşmakta olan Apple Watch modelleri için S8'dir. Önceki S7 ve S6 ile aynı özelliklere sahip olacak, ancak gelecek yılki Apple Saatleri yeni bir işlemciye sahip olacak (sözde S9). Ancak, S8 gelecek yıl yeni bir HomePod'a güç verecek. Takma adı B620, boyutu ve ses kalitesi orijinal HomePod ile aynı olacak, ancak yeni bir ekran ve muhtemelen çoklu dokunma özellikleri içerecek.

Ayrıca Apple, yeni bir Apple TV planlıyor. Kod adı J255, 2021 modelinin A12'sine kıyasla bir A14 yongasının yanı sıra bir gigabayt RAM'e sahip olacak.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri