ASİMDER BAŞKANININ TAYİNININ ÇIKMASI MESELESİ VE BU KONUNUN ÇARPITILMASI MESELESİ...

ASİMDER BAŞKANININ TAYİNININ ÇIKMASI MESELESİ VE BU KONUNUN ÇARPITILMASI MESELESİ...

Asimder başkanının Iğdır'dan başka ile tayini çıkmıştır.

Bu konuyu sayın vali ve Ak Parti il başkanı sayın Ali Kemal Ayaz ile ilişkilendirmeye çalışılmıştır. Bu konu mecrasından çıkarılarak başka mecralara taşınmak isteniyor!.. Aynı Sağlık müdürü sayın Nevruz Erez, gibi başka mecralara taşınmak isteniyor!.

Her memurun tayini çıkabilir hele hele aynı yerde 20 yılın üzerinde çalışan memurun tayınının çıkması son derece doğaldır. Asimderin başkanın Türkiye'de ve Azerbaycan'da devlet kuruluşları ile iyi ilişkiler geliştirmesi gerekliydi. Asimder başkanının Kars Başkonsolosu ile çatışmaya girmesi iyi olmamıştır. Son genel kurulda konsolos ile ilişkileri gittikçe kötüye giden bir şahsın başkan seçilmesi şuursuzca bir davranış olmuştur!..

Dernek üyelerinin Azerbaycan Devleti ile kötü ilişkileri olan birini dernek başkanı seçmesi ise tam bir faciadir. Bu derneğin üyelerinin profilinin derneğin amacı ile uyuşmadığını ve derneğin amacını gerçekleştirme düşünce yeteneğinden yoksun olduklarını gösteriyor. Derneğin faaliyetinin durdurması derneğin fes etme gibidir. Genel kurul üyelerinin derneğin faaliyeti durdurması derneğin amacı ile tamamen çelişmektedir.

Not: Haberimizin kaynağını göstermeden yayın hakkına sahip değildir.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri