Bağcılarda 108 kaçak göçmen yakalandı

İstanbul Bağcılar'da komşuların şikayeti üzerine bir işyerine gelen polis, 108 kaçak göçmen ile karşılaştı. Belli bir sürepolise dayanan kaçak göçmenler, semtlinin de desteğiyle nezaretine alınarak bindirildikleri kamyonla polis merkezine götürüldüler.

Olay Mahmutbey Mahallesi'nde bulunan bir işyerinde dün saat 22.00 sıralarında alana geldi. Komşuların bir dükkandan hengame geldiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekiplerine sevk edildi. Polis ekipleri işyerini hakimiyet ettiklerinde kaçak göçmenler ile karşılaştı. Kaçak göçmenler kendilerini nezarete almak isteyen polis ekiplerine direndi. Araya giren mahalle sakinleri ile kaçak göçmenler arasından itiş kakış yaşandı. Az rakamdaki polis ekiplerinin az olması üzerine destek polis ekipleri sevk edildi.

KAÇAN KAÇAK GÖÇMENLERİ MAHALLELİ YAKALADI

Kaçak höçmenlerin kimileri itiş kakış sırasında kaçmaya başladı. Kaçanlar, mahalle sakinleri tarafından tutulup polise teslim edildi. Hadise hakimiyet altına alındıktan sonra polis ekipleri, nezaretine aldığı 108 kaçak göçmeni kamyona bindirerek polis merkezine götürdü. Olayın ardından mahalle sakinleri polis ekiplerini alkışlayarak, lehlerinde tezahüratta bulundu.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri