Çekilip Seyretmek "Bazen çekilmek için kenara atmak lazım...

Çekilip Seyretmek "Bazen çekilmek için kenara atmak lazım..." bazen bir adım geri çekilmenin ve izlemenin önemini olabilir. Bu, bir yoksullukta ve fakirlikte, bir durumda veya bir insanın yaşamında meydana gelen acı dramı olayları değerlendirme ve anlamak için bir mola vermenin gerekliliğini düşünüyorum.

"Bazı kişiler ise ihtiyacı olanlara sözler verilen sözler unutulur ama gün gelir ihanet eden sadakat ister." İnsanların ilerleyişlerini unutabileceğini, artık insanların hayatın yaşamına uygulanmaktadır.

"Bir insan ne kadar saflığındaysa o kadar kazık yer." Saflığı olmak, insanların bazen kazanabilecekleri ve kötü niyetli insanları bunu avantaja dönüştürebilir.

"Paran varsa insanları seni tanıyor, eğer ki paran yoksa sen insanları tanıyorsun..." Paranız varsa, insanlar sizi fark edebilir veya size ilgi gösterebilir. Ancak, paranız yoksa, insanların gerçek niyetlerini daha iyi anlama fırsatınız olabilir.

"Daha öncede acı çekmiş olan birlikte bu hayatları yaşandım Çünkü ben insanlarının değeri daha iyi bilirler." Bu ifade, geçmişte acı çekmiş olan biriyim. Acı deneyimleri yaşamış insanların mutluluğu ve acılarını daha fazla değerlendirmeyi değerlendirebileceği değerlendiriliyorum.

"Ara sırada kenara çekilipte seyretmek lazımdır, görmek lazımdır kimden ne kadarım, kim bizde ne kadar." Bu, zaman zaman geri çekilip etrafa bakmanın ve anlatımlarda veya hayatta kalan diğer insanlarla olan bağlarımızı değerlendirmenin önemini vurguluyorum. Kendimizi ve başkalarını daha iyi anlamak için içgörü kazan

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler