Disney+ Otomatik Oynatma Özellik Nasıl Etkinleştirilir ve Devre Dışı Bırakılır

Disney+'ta bir şey izlemeyi bitirdiğinizde, bir sonraki bölümün veya ilgili bir filmin bir sonraki oynatılmak üzere sıraya girdiğini fark edeceksiniz. Birkaç dakika bekleyin ve otomatik olarak oynatılacaktır. Aşırı izlemeyi seviyorsanız, bu harika bir özellik. Ancak bazı insanlar için otomatik oynatma bir sıkıntıdır.

Disney+'ta, çocuğun profilleri dışında otomatik oynatma varsayılan olarak etkindir. İsterseniz bu ayarı değiştirebilirsiniz. Disney+'ta otomatik oynatmayı nasıl etkinleştirip devre dışı bırakacağınızı size göstereceğiz.

Disney+'da Otomatik Oynatmayı Etkinleştirme veya Devre Dışı Bırakma

Disney+'daki otomatik oynatma ayarı profil başına uygulanır ve cihazlar arasında kalıcıdır. Örneğin, telefonunuzda aşağıdaki talimatları takip edebilirsiniz ve ayar bilgisayarınız ve TV'niz için de değişecektir.

  1. Profil simgenizi seçin . Bir web tarayıcısında, sağ üsttedir. Mobilde, sağ alttadır. Smart TV'de sola gidin ve bu, menünün en üstündedir.
  2. Profili Düzenle öğesini seçin .
  3. Otomatik oynatma ayarını yapmak istediğiniz profili seçin.
  4. Otomatik oynatmayı açın veya kapatın.
  5. Bitti'yi seçin .

Disney+ Otomatik Oynatma Çalışmıyor mu?

Disney+ otomatik oynatma özelliği genellikle amaçlandığı gibi çalışsa da, bazen yukarıda belirtilen yöntemle etkinleştirmiş olsanız bile çalışmaz. Bu size olursa, çıkış yapmayı, Disney+ uygulamasını ve cihazınızı yeniden başlatmayı ve tekrar oturum açmayı deneyin. Ayrıca, bekleyen bir güncelleme varsa Disney+ uygulamasını güncelleyin.

Ne yazık ki, bu Disney+ sorun giderme adımları yardımcı olmazsa, hata büyük olasılıkla Disney'in elindedir. Geçmişte, Disney+ uygulamasının PS4 ve Roku sürümlerinde otomatik oynatma işlevi bozuldu; tek çözüm Disney+'ın düzeltme ekini ve bir güncelleme yayınlamasını beklemek. Süreci hızlandırmak ve şirketi hatadan haberdar etmek için müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelisiniz.

Disney+'da Arka Plan Videosu Nasıl Etkinleştirilir veya Devre Dışı Bırakılır

İzleyecek bir şey bulmaya çalışırken Disney+'da gezinirken, bazen bir fragmanın özellikle siz seçmeden otomatik olarak oynatıldığını fark edebilirsiniz. Bu, arka plan videosu adı verilen bir özelliktir ve bunu etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Her cihaz arka plan videosunu desteklemez, bu nedenle değiştirmek istediğiniz cihazda (muhtemelen akıllı TV'nizde) bu talimatları izlemelisiniz.

  1. Profil simgenizi seçin . Smart TV'de sola gidin ve bu, menünün en üstündedir.
  2. Profilleri Düzenle'yi seçin .
  3. Arka plan video ayarını yapmak istediğiniz profili seçin.
  4. Arkaplan videosunu açın veya kapatın.
  5. Bitti'yi seçin .

Aşırı İzlemenizi Engelleyin ve Otomatik Oynatmayı Devre Dışı Bırakın

Bir sonraki bölümün oynatılmasını manuel olarak durdurmak için uzaktan kumandayı almaktan bıktıysanız, kendinizi zahmetten kurtarın ve Disney+'ta otomatik oynatmayı devre dışı bırakın.

Ayrıca, en yeni dizileri aşırı derecede izlemek keyifli olabilirken, zaman ayırmayı ve deneyimin tadını çıkarmayı tercih etmez miydiniz?

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri