DJI Osmo Action 3: GoPro Hero 11 Black yarışmacısı için teknik özellikler ve fiyatlandırma onaylandı

DJI, Osmo Action 3 ile GoPro'nun gök gürültüsünü çalmaya çalışacak. (Resim kaynağı: DJI)

DJI, 14 Eylül'de piyasaya sürülmeden önce Osmo Action 3'ü kızdırmaya devam ediyor. GoPro Hero 11 Black ile aynı gün gelen DJI Osmo Action 3, sızdırılan fiyatlara inanılırsa 369 € gibi düşük bir fiyata gelecek. Spesifikasyonlar ayrıca çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve birkaçı DJI tarafından zaten onaylandı.

Geçen hafta, DJI , Action 2'nin Ekim ayında piyasaya sürülmesinin ardından yeni nesil aksiyon kamerasının lansman tarihini onayladı. Twitter,  @konrad_it'in izniyle . Aşağıda gömülü fotoğraflar, Standart ve Adventure Combo paketleri ve su geçirmez kasasıyla birlikte Osmo Action 3'ü göstermektedir. @konrad_it'e göre  , ikincisi isteğe bağlı olacak ve 59,99 € karşılığında perakende satış yapacak.

Buna karşılık,  @konrad_it  ve @DealsDrone , Standart Combo paketinin ABD'de 369 € veya 329 ABD Dolarına mal olacağını iddia ediyor. Görünüşe göre DJI, USB kablosu, koruyucu kılıf ve montaj çözümleriyle birlikte Standart Combo paketiyle yalnızca tek bir pil içeriyor. İddiaya göre, Adventure Combo 100 € daha fazlaya mal olacak ancak üç pil, 1,5 metrelik bir uzatma çubuğu, çok işlevli bir pil kutusu ve ikiz montaj braketleri içerecek.

Ayrıca DJI, küresel sosyal medya kanallarında Osmo Action 3 özelliklerini tanıtmaya başladı. Şimdiye kadar şirket, bir sonraki Osmo Action kamerasının 16 metreye kadar su geçirmezliği destekleyeceğini ve -20°C (-4°F) kadar soğuk sıcaklıklarda çalışabilir durumda kalacağını belirtti. Dahası, kamera 160 dakikaya kadar kayıt süresi sunacak, ancak DJI bu iddiayı sonucun 'laboratuvar ortamında' elde edildiğini onaylayarak uyarıyor.

Bu arada, görünür sızdırılmış ambalaj çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve Osmo Action 3'ün çift dokunmatik ekran gibi diğer özelliklerin yanı sıra 120 FPS'de 4K'ya kadar video kaydedebileceğini detaylandırdı. DJI'nin 14 Eylül lansmanı küresel olarak uygulanmalı; muhtemelen, ön siparişler lansman gününde başlayacak. Şüphesiz DJI, Osmo Action 3 ile GoPro'nun pazar payını hedefliyor ve GoPro şimdi Hero 11 Black'in de 14 Eylül'de piyasaya çıkacağını doğruluyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.