DJI Osmo Action 3, GoPro'yu Yenmek İçin Temellere Dönüyor

DJI, aksiyon kameralarında sınıf lideri olarak GoPro'yu yerinden oynatmak için başka bir girişimle geri döndü . En son çaba olan DJI Osmo Action 3, Action 2'den bir yıldan kısa bir süre sonra piyasaya çıkıyor . Ancak geçen yılki ilginç, manyetik form faktörü yerine Action 3, işleri temele geri götürüyor. Normal bir aksiyon kamerasına benziyor. Bir bakışta orijinal Osmo Action'dan (2019'dan) ayırt etmekte zorlanacaksınız.

Temel Tasarıma Geri Dön

Action 3 avuç içi boyutundadır ve ilginç açılar elde etmek için dar alanlara koyabilmeniz için alt kısmında montaj klipsleri bulunur. Ultra geniş lens dünyayı 4K olarak yakalar ve videoyu izlemek için hem ön hem de arka ekranlara sahip olursunuz. Osmo, 16:9 kayıt için kamerayı sabitlemek için tabanında bir dizi montaj noktasına sahiptir ve 9:16 dikey kayıt için ikinci bir montaj seti ekleyen bir aksesuar çerçevesi ile birlikte gelir.

Her iki ekran da dokunmaya duyarlıdır ve DJI, ıslak ellerle çalışacaklarına söz verir. Kamerayı değerlendirme için getirdik, ancak yeni yıkanmış ellerimle kullanabildim; Su damlıyorsa ekran da iyi sonuç vermedi. Ses komutları bir seçenektir ve kamerada çekim modları arasında geçiş yapmak için fiziksel düğmeler ve resimler ve videolar için bir deklanşör/Kayıt düğmesi bulunur.

Görüntüleme açısından, Osmo Action 3'ün özellikleri Action 2 ile uyumludur. Aynı boyutta görüntü sensörünü, 120 fps'ye kadar 4K ve 12MP fotoğrafları destekleyen Tip 1/1.7 görüntüleyici kullanır. Bununla birlikte, manyetik lens değiştiriciler için destek kaldırılmıştır, bu nedenle Eylem 2'de olduğu gibi bir makro lens ekleyemezsiniz. çizik olur.

Objektifi ultra geniş, 155 derece ayarında kullanabilir veya bozulmayı gidermek ve nesnenizi daha yakından görmek için görünümünü daraltabilirsiniz. Renk için standart bir profil ve rengi derecelendirmeyi tercih eden içerik oluşturucular için düz bir D-Cinelike görünümü mevcuttur. Wi-Fi üzerinden akış için 480p SD'ye kadar daha düşük çözünürlükler de mevcuttur.

DJI, bir dizi kendi montaj parçasını çıkarıyor ve kutuda GoPro montajlarıyla çalışan bir adaptör içeriyor. Osmo'ya özel aksesuarlar arasında göğüs kayışları, gidonlar, kask çene kayışları ve sörf tahtaları için bağlantı parçaları bulunur. Osmo, kasası olmadan kendi başına 16m'ye kadar su geçirmezdir, ancak DJI, kamerayı daha derin sularda kullanmak için su geçirmez bir kasa da pazarlamaktadır ve kamerayı kaplıcalarda kullanıyorsanız bir kasa eklemenizi de önerir.

Akıllı Telefon Aktivasyonu Gerekli mi?!

Ürün serisini kapsayan birkaç yıl sonra, kalkıştan önce etkinleştirmek için akıllı telefonumla yeni bir DJI drone'u eşleştirmeye çok alışkınım. Süreçten geçmezseniz, şirket İHA'larının hızını, irtifasını ve uçuş mesafesini sınırlar - kötü oyuncuları potansiyel olarak tehlikeli uzaktan kumandalı uçakları sorumsuzca kullanmaktan caydırmak için mantıklı bir önlem.

Ancak DJI'nin Osmo Action 3 için aynı gereksinime sahip olduğunu gördüğümde şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Kutudan çıkar çıkmaz kamera açılır ve sizden onu DJI Mimo akıllı telefon uygulamasına bağlamanızı ister. İşlemi hızlandırmak için ekranda bir QR kodu gösterir ve ilk beş başlangıç ​​için ekranı geçip onu kullanmanıza izin verir. Ancak bundan sonra aktivasyon olmadan kilitli kalırsınız.

Kararla ilgili yorum yapmak için DJI'ye ulaştık, ancak sorgumuza yanıt alamadık. Koltuğumuzdan, seçim, kafa karıştırıcı ve şaşırtıcı derecede aptal arasında bir yerdedir. DJI, ABD'li müşteriler için şimdiden şüpheli bir marka - Hazine Bakanlığı, firmayı Varlık Listesine dahil ediyor ve insan hakları gözlemcileri, DJI'yi Çin'in devam eden soykırımında suç ortağı olarak işaretledi.(Yeni bir pencerede açılır)Uygur azınlığın Müşterilerin uygulama indirme işlemi aracılığıyla kişisel bilgilerini sağlamasını istemek, en iyi ihtimalle DJI için kötü bir görünümdür. Kamerayı test etmek için biraz zamanımız olduktan sonra, müşterileri Action 3'ü satın almamaları konusunda uyarmanın yeterli olup olmadığına karar vereceğiz.

Fiyatlandırma ve Kullanılabilirlik

DJI Osmo Action 3 bugün satın alınabilir. Kamera, pil, dikey montaj çerçevesi, hızlı açılan montaj klipsi ve düz bir yapışkan taban içeren temel Standart Combo paketinde 329 $ olarak fiyatlandırılır.

Bir Adventure Combo da 439 $ karşılığında mevcuttur. Standarttaki her şeyi, ayrıca iki yedek pili ve arka arkaya üç hücreyi doldurabilen bir şarj çantasını, yedek bir montaj klipsini ve bir selfie çubuğunu içerir.

 

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.