Fatih Terim'den Seçil Erzan Davası: Tarihin En Büyük Hukuk Savaşı Başlıyor

Futbol dünyasının önde gelen isimlerinden Fatih Terim, iddialara göre bankacı Seçil Erzan tarafından milyonlarca dolar dolandırıldığı gerekçesiyle başlayan dava hakkında ilk kez konuştu. Terim, konuya ilişkin yaptığı açıklamada büyük bir hukuk savaşı başlatacağını belirtti. İşte detaylar

Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan Fatih Terim, bankacı Seçil Erzan ile yaşadığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık iddiasıyla gündeme geldi. Terim, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada tarihin en büyük hukuk savaşını başlatacağını ifade etti.

İddialar ve Terim'in Açıklamaları

Futbol dünyasının birçok ünlü isminin mağdur olduğu iddia edilen davada, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Semih Kaya ve Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı gibi isimler bulunuyor. Terim, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yılların Fatih Terim kompleksini dışa vurma fırsatı bulanlar, ilgimin olmadığı bir davaya beni karıştırmaya çalışıyor. Ne alacağım vardır ne de vereceğim. Benim adımı karıştıranların aleyhine, tarihin en büyük hukuk savaşını başlatıyorum. Hazır olsunlar" şeklinde konuştu.

Terim'in Savcılığa Verdiği İfade

Terim, 2 Haziran günü savcılığa verdiği ifadesinde Seçil Erzan ile yaklaşık 5-6 yıldır tanıştığını belirtti. İş yoğunluğu nedeniyle finansal işlerine şahsen vakit ayıramadığını ifade eden Terim, bankacılık işlemlerini çalıştığı bankada çalışanlar aracılığıyla yönettiğini söyledi. Terim, "Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yoktur. Bu fon için kimse benden bu zamana kadar herhangi bir para istemedi. Bu fon ile alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim" dedi.

Banka İşlemleri ve Şikayet

Terim, banka işlemlerine ilişkin belgeleri imzalamak için zaman zaman Seçil Erzan'ın yanına gittiğini belirtti. Ancak Terim, 3 milyon dolarlık paranın halen kendisine ulaşmadığını ifade ederek, "Bu zamana kadar banka sadece bana vadesiz hesaplar ile ilgili birkaç doküman verdi. Bunun dışında talep ettiğim hesap dökümleri ve ayrıntılar verilmedi. Öncelikle 3 milyon dolar paramı halen bana vermedikleri için bankada çalışan Rüya Hanım’dan şikâyetçiyim" şeklinde konuştu.

Fatih Terim'in Seçil Erzan davasıyla ilgili yaptığı açıklamalar, Türk futbolu ve hukuk sistemi açısından önemli bir gelişmeyi işaret ediyor. Terim'in başlattığı hukuk savaşı, davaya ilişkin daha fazla ayrıntının gün yüzüne çıkmasına neden olabilir. Gelişmeleri takip etmeye devam edelim.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.