GÜREL MÜDÜR VEKALET MÜDÜRLÜKTEN İSTİFA ETTİ

Iğdır Sanayi ve Teknoloji müdürlüğünde 14 ay önce müdürlük görevine başlayan Ferdi Gürel 14 ayın sonunda görevi bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakanlık tarafından görevlendirilen müdür Gürel görev süresince Iğdır'da birçok yeniliğe imza attı.

Görevi bırakma durumunda dahi Liyakat esasları çerçevesinde davranış sergileyen Gürel, istifasını şu ifadelerle belirtti.

"Değerli Hemşehrilerim, 

Yaklaşık 14 aydır sürdürdüğüm İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü vekalet görevimi, 27.12.2021 tarihi ile kendi isteğimle sonlandırmış bulunuyorum.  Bakanlığımız merkez teşkilatı Sanayi Genel Müdürlüğü”nde   Şube Müdürü olarak görevime devam edeceğim.  Bu zaman zarfında yaptıklarım ve yapamadıklarımın vebalini ve sorumluluğunu kabul ediyorum. Vazife namusunun gerektirdiği şekilde davrandığımı ve çalıştığımı düşünüyorum. Geldiğim günden beri  sanayicimiz bir işçi daha nasıl fazla çalıştırabilir,  bir hemşehrimizin evine bir ekmek daha nasıl girer  onun gayreti içinde olduk. İl Müdürlüğümüz çalışanlari da bu çalışmalarda üstün gayret gösterdiler. Siz değerli hemşehrilerime şehrimde hizmet etmekten büyük onur ve gurur duydum. İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğümüzün ve Iğdırlı sanayici ve yatırımcıların her zaman yanında olacağım. Türk Devlet geleneğinden tevarus eden devlet terbiyemizde;  asaleten atanamadığımiz kadroyu  tutmanın teşkilatımıza ve devlet temayüllerine zarar verdiğini  düşünürek bu kararı aldım. Teşkilatimizin atayacağı İl Müdürü arkadaşımız da elinden geleni yapacaktır. Boynumuz yiğit boynudur,  bükerse sevda büker.  Görevler nöbet, kişiler geçicidir. Baki olan Büyük ve Güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Bu itibarla, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlar, sevdikleriniz ve aileniz ile bir ömür mutluluklar dilerim."

Ferdi Gürel

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.