Google'ın "Pixel Fold" un 2022'nin 4. çeyreğinde geleceği bildiriliyor

Uzun zamandır potansiyel bir “Pixel Fold” hakkında bir şeyler duyuyoruz. Android 12L , özellikle tabletler ve katlanabilir akıllı telefonlar için uyarlanmış birkaç değişiklik getirdi ve Google Tensor ile Google nihayet donanımını ciddiye almaya başladı. Ancak, Display Supply Chain Consultants'tan (DSCC) Ross Young geçen yılın Kasım ayında projenin öldüğünü söylediğinde bunların hepsi dağılmış gibi görünüyordu . Görünüşe göre cihaz tekrar yoluna girmiş olabilir, çünkü şimdi ekranından ne bekleneceği hakkında daha fazla bilgi tweetledi - ve hatta ne zaman piyasaya sürülebileceği hakkında.

Young'ın tweet'inden elde edilen en büyük çıkarım, Google'ın "Pixel Fold" katlanabilir telefonunun 2022'nin 4. Çeyreğinde gelmesi gerektiğidir . Platform güncellemesinin katlanabilir cihazlar için daha iyi destek sunduğu gösterilmiş olması nedeniyle, Android 13'ün piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra piyasaya sürülebilir . Daha da iyisi, 1400 $ 'da rakiplerinden çok daha düşük olduğu bildirilen söylenti fiyatı . Bu, onu Samsung Galaxy Z Fold 3'ten 400 $ daha az, Galaxy Z Flip 3'ten 400 $ daha fazla, ancak en ucuz Google Pixel 6'dan 800 $ daha fazla yapar.

Young, yalnızca Google'ın yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonu hakkında fikir vermekle kalmadı, aynı zamanda Samsung'unki hakkında da bilgi verdi. Her iki cihazın da benzer boyutta iç ekranlara sahip olacağını ve ana ayırt edici faktörün dış ekranları olacağını belirtiyor. Google'ın katlanabilir ahizesi görünüşte 5.8 inç'te daha küçük bir dış ekrana sahip olacak, Samsung'un Galaxy Z Fold 4 ise 6.19 inç'te gelecek.

Google'ın daha küçük bir ekrana sahip olmasına rağmen, muhtemelen OPPO Find N'ye benzer şekilde daha geniş bir en-boy oranına sahip olacak . Samsung Galaxy Z Fold 3'te bulunan dış ekran , inceliği zaman zaman kullanımı zorlaştırdığı için ortak bir nokta.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri