GoPro Hero 11 Black, Hero 10 Black'den değişmeyen bir tasarımla sızdırıyor

GoPro Hero 10 Black geçen yıl Eylül ayında piyasaya çıktı. (Kaynak: GoPro)

GoPro, en yeni aksiyon kamerası GoPro Hero 11 Black'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hero 9 Black ve Hero 10 Black'in lansman tarihleri ​​göz önüne alındığında, Hero 11 Black'in Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenebilir, ancak bunu selefinden büyük ölçüde değişmeyen bir tasarımla yapacak.

Kamera İş Gadget'ı Sızıntıları / Söylentiler

GoPro, Hero 10 Black'i geçen yıl Eylül ayında piyasaya sürdü ve şimdi piyasaya Hero 11 Black şeklinde doğrudan bir halef getirmeye hazır görünüyor. Yeni nesil aksiyon kamerasının görüntüleri şimdi sızdırıldı, ancak toptan tasarım değişiklikleri bekleyen hayranlar hayal kırıklığına uğrayabilir.

Roland Quandt tarafından açıklandığı gibi, GoPro Hero 11 Black, başarılı olduğu Hero 10 Black ile aynı tasarıma sahip. Görünüşe bakılırsa ekran boyutları aynı, düğmeler aynı ve kameranın dış kısmındaki tek değişiklik yeni "11 Black" markası. Potansiyel sahipler, Hero 11 Black'in Hero 9 Black ve Hero 10 Black ile geriye dönük aksesuar uyumluluğuna sahip olması harika olacağından, bunun aksesuar desteğine dönüşmesini umacaklar.

Hero 11 Black'in tasarımı öncekinden farklı olsa da, temel donanımın sağlam iyileştirmeler görmesi muhtemeldir. Kaynak, olası HDR iyileştirmelerinden, yeni bir sensörden ve belki de Hero 10 Black'in sunduğu 5.3K kayıttan 6K video kaydına bir destekten bahsediyor. Hero 11 Black, yeni HyperSmooth 5.0 teknolojisine de sahip olabilir, ancak muhtemelen geçen yıl Hero 10 Black'de piyasaya sürülen GP2 yongasıyla donatılmış durumda.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.