GoPro 'Mini' dünün Oturum kameralarına bir selam sızdırıyor

GoPro'nun söylentileri Hero 11 Black, şirketin bu yıl piyasaya sürdüğü tek kamera olmayabilir. WinFuture tarafından paylaşılan sızdırılmış görüntüler, GoPro'nun artık durdurulan Session aksiyon kameralarının modern bir yinelemesi gibi görünen daha küçük bir sürpriz hazırladığını gösteriyor.

Sözde Hero 11 Black Mini olarak adlandırılan cihaz, GoPro'nun kamera serisini genişletme hedefleriyle takip ediyor. Bluetooth bağlantısı için tek bir düğmenin yanı sıra ön tarafta büyük bir kamera sensörüne ve montaj için altta katlanan “parmaklara” sahiptir. Adından da anlaşılacağı gibi Mini, yaklaşmakta olan Hero 11 Black'in küçültülmüş bir versiyonuna benziyor, sadece cihazın önünde veya arkasında herhangi bir ekran bulunmuyor.

GoPro'nun - sonuncusu 2016'da piyasaya sürülen - Session kameraları serisi, özellikle ekrana ve daha kompakt bir tasarıma sahip değildi, ancak Session ile sözde Hero Mini arasındaki benzerlikler burada sona eriyor gibi görünüyor. Mini, adını aldığı Hero 11 Black kameranın tasarımını benimserken, Session, cihazın ön tarafının tamamını kaplayan bir kameraya sahip küçük bir küp ve o zamanki diğer Hero cihazlarına hiç benzemiyor. GoPro, 2018'de Hero 7 kameralarını tanıttığında sonunda Oturumu programından çıkardı.

GoPro'nun kamera sensörünü ve Mini'deki diğer dahili parçaları ne kadar güçlü yapmayı planladığı hakkında herhangi bir ayrıntı yok. Standart GoPro Hero 11 Black'in görünümünün değişmeyeceği bildirilirken, 27 megapiksel fotoğraf ve videolardan alınan 24,7 megapiksel fotoğraf çekebilen yükseltilmiş bir sensörle gelebilir. Ayrıca 60 fps'de (veya 120 fps'de 4K) aynı 5.3K video çekim özelliklerini koruduğu söyleniyor. WinFuture, Mini için daha küçük bir pakette neredeyse aynı derecede güçlü bir cihaz bekliyor, ancak henüz hiçbir şey doğrulanmadı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.