Honor, akıllı telefonlarda pil devrimi yapacak

Honor, yeni nesil silikon-karbon pil teknolojisini kullanan Honor Magic 6 Pro ve Honor Magic 6 modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Bu teknoloji, akıllı telefonlarda pil ömrü ve performansını önemli ölçüde iyileştirecek.

Honor, 25 Şubat'ta Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) yapacağı küresel lansmanla, Honor Magic 6 serisini ve ikinci nesil silikon-karbon pil teknolojisini dünyaya duyuracak. Bu teknoloji, akıllı telefonlarda pil ömrü ve performansını önemli ölçüde iyileştirecek.

HONOR MAGİC 6 PRO PİL TEKNOLOJİSİ

Silikon-karbon pil teknolojisi, geleneksel grafit anotlu pillere göre daha yüksek enerji yoğunluğu ve kapasite sunuyor. Ayrıca, zorlu ortamlarda, özellikle düşük sıcaklıklarda, daha iyi performans gösteriyor. Honor, bu teknolojiyi ilk olarak Honor Magic 5 Pro modelinde kullanmıştı. Honor Magic 6 serisinde ise pilin ikinci neslini kullanıyor.

Honor Magic 6 Pro, 5600 mAh kapasiteli bir pil ile geliyor. Bu pil, Samsung Galaxy S24 Ultra gibi rakiplerinden daha büyük bir pil sunuyor. Ayrıca, pilin şarj hızı da 66W'tan 80W'a yükseltilmiş durumda. Honor Magic 6 Pro, 80W hızlı şarj ile sadece 15 dakikada %100 şarj olabiliyor. Ayrıca, 66W hızlı kablosuz şarj desteği de bulunuyor.

Honor, pilin güvenliğini ve dayanıklılığını sağlamak için bir dizi test ve sertifika sürecinden geçirdiğini belirtiyor. Pil, Birleşik Krallık Uygunluk Değerlendirmesi işareti, CE işareti, Büyük Britanya Standartları, CNAS sertifikası ve UN38.3 sertifikası gibi prestijli sertifikalara sahip.

Honor, pilin performansını kanıtlamak için, -20 derecede bir test yaptırdı. PhoneBuff tarafından gerçekleştirilen testte Honor Magic 6 Pro, 13 saat 7 dakika sorunsuz çalışarak etkileyici bir performans göstermeyi başardı. Honor Magic 6 Pro, -20 derecede 11 dakikaya kadar süren video çekimi gibi faaliyetlerde %10 pil seviyesinde dahi rakiplerini geride bıraktı¹.

HONOR MAGİC 6 PRO DİĞER ÖZELLİKLERİ 

Honor Magic 6 Pro, sadece pil teknolojisi ile değil, diğer özellikleri ile de dikkat çekiyor. Telefon, 6.8 inç LTPO OLED ekran, 120Hz ekran yenileme hızı, Snapdragon 8 Gen 3 (4 nm) yonga seti, 12GB/16GB RAM, 256GB/512GB/1TB dahili depolama alanı, 50 MP + 180 MP + 50 MP üç arka kamera, 50 MP + 3D TOF selfie kamerası, çift sim kart, 5G desteği, uydu üzerinden acil mesaj ve arama, ekrana gömülü parmak izi okuma, Face ID gibi özelliklere sahip²³⁴.

Honor Magic 6 Pro ve Honor Magic 6, 25 Şubat'ta MWC'de tanıtılacak. Bu telefonlar, Honor'un teknoloji dünyasındaki iddiasını gösteren modeller olacak. Bakalım Honor Magic 6 serisi, Android tutkunları tarafından sevilecek mi?

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.