HP'nin yeni 5K ultra geniş AIO PC'si paketli özelliklere sahiptir ve güçlü özelliklere yükseltilebilir

Hepsi bir arada PC pazarı, son birkaç yılda çok az sayıda heyecan verici sürümle birlikte, son zamanlarda biraz kasvetli görünüyordu. Bu, Apple'ın 27 inç hepsi bir arada 5K iMac'lerini durdurmasının ardından daha da belirgin hale geldi. Görünüşe göre HP, açılışı fark etti ve çarpıcı 5120x2160 çözünürlüğe sahip 21:9 IPS ekran ve kullanıcı isterse çok sayıda güç ve performans desteği ile donatılmış profesyonellere yönelik yeni bir hepsi bir arada aygıtı duyurdu.

HP'nin hepsi bir arada ürünü Intel Core i9-12900'e kadar, Nvidia'nın RTX 3060'ını, 4 TB NVMe M.2 depolamayı ve 128 GB RAM'i destekleyecektir. Beklendiği gibi, bunlar isteğe bağlı yükseltmelerdir ve temel ürünü veya taban fiyatını temsil etmez. HP ayrıca, kullanıcıların gerekli gördükleri takdirde depolamayı ve RAM'i kendi başlarına kolayca yükseltebileceklerini de not eder.

Bu AIO'nun önemli bir özelliği, iki adet 16 megapiksel manyetik web kamerasıdır ve neden iki web kamerası olduğunu sorabilirsiniz? HP, bu all-in-one'ı, bir web kamerası kullanıcının yüzüne, diğeri ise öğelere, belgelere vb. odaklanan iş odaklı bir bilgisayar olarak zorlamaya çalışıyor.

Web kameraları, entegre mikrofonlarda otomatik kırpma veya gürültü azaltma gibi AI özelliklerini de kullanabilir. Elbette, kameraların manyetik olduğu fikri, ekranın çerçevesinin herhangi bir yerine takılabilecekleri anlamına geliyor.

Arkadaki G/Ç bağlantı noktaları, iki Thunderbolt 4 bağlantı noktası, dört USB 3.2 Gen 1 Tip-A bağlantı noktası, bir ethernet bağlantı noktası, bir HDMI 2.1 çıkışı ve bir 3.5 mm birleşik jak içerir. Standın kendisi iki USB Type-A bağlantı noktası, bir USB Type-C bağlantı noktası ve bir SD kart okuyucu içerir ve standın tabanına ayrıca bir 15W Qi kablosuz şarj cihazı entegre edilmiştir.

Şimdilik HP, sistemi yumuşak bir şekilde başlattı ve ön siparişler henüz mevcut değil. HP 34 inç Hepsi Bir Arada Masaüstü Bilgisayarın 2.119 $'lık başlangıç ​​fiyatıyla Eylül ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Temel model bir Intel Core i5-12500 ve bir RTX 3050 tarafından desteklenecek.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.