Iğdır STO Başkanı Kamil Arslan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil ARSLAN, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Arslan mesajında, Türk ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlarken, Bayram’ın insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diledi.

Rahmet ve bereket ayı, af ve mağfiret ayı, dinî ve insanî duyguların güçlendiği, şefkat ve merhamet hislerinin daha iyi inkişafı ile fakir ve muhtaçlara karşı dinî ve insanî vazifelerin daha iyi hatırlandığı faziletli Ramazan ayına veda ediyoruz. Mübarek Ramazan’ın burukluğu yerini korurken, bir yandan da birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Acılar ne kadar büyük olursa olsun Türkiye’miz, dünyada ve ülkemizde barışın, huzurun, güvenin ve istikrarın tesisi amacıyla gösterdiği gayreti bundan sonra da gösterecektir. Aziz devletimize bu konuda güvenimiz ve inancımız sonsuzdur.Bu sancılı dönemde milletimizin daha huzurlu güzel günler göreceğimiz içte ve dışta bulunan vatanımız hakkında kötü amelleri olan unsurların her zaman bertaraf olacaktır. İşte bugünler birlik ve beraberliğimizi kutsallığını ön plana çıkaran günlerdir. Mutluluk, huzur, sevgi, saygı, dostluk, barış ve hoşgörünün pekişmesine sebep olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz yeri vardır. Bayramların; insanlara iyi davranmayı, güzel ahlâkı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız.

Bu düşüncelerle, başta ilimiz olmak üzere, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın ülkemize, milletimize ve insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Allah’tan temenni ediyorum.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.