Iğdır'ımızın Gerçek İş adamı gönül adamı, Cantük Alagöz

Başkanım senin Iğdır’a ayak basmanla neler oldu neler İŞ adamı diye gecinenler ortadan kayıp oldu sesleri kesildi senelerdir ığdırın bütün maçalarına Aralıksız gittim bir tane iş adamı diye geçinen görmedim. Şimdi o insanlar maclara geliyor ve en önemlisi İŞ adamı nasıl olur gördüler ayaklarını denk aldılar bize yaşattın herşey icin teşekkür ederim Allah işini gücünü rast getirsin. Küçük şehrin BÜYÜK KAHRAMANI. CANTÜRK ALAGÖZ.Iğdır’ının çok sevilen ve başarılı iş insanlarından olan ve başarılarıyla örnek gösterilen iş insanı sayın Cantürk Alagöz kendi adıma teşekkürler.

Son cümlelerimden bazı işadamlarına örnek bulanarak yazıma son vermek istiyorum;: Her kesim tarafından sevilen bir kişi olmanın püf noktaları nelerdir?

Dürüstlüktür. Efendilik, haddini bilmektir. Karşıdaki insanın konumunu gözeterek değil de onu insan olarak değerlendirmektir.

Her şeyden önce manevi olarak kişiye verdiğin değerdir. Benim hal hatır sorup da çok işadamlarına, müdürlerinden sorsanız veya siyasetçilerimizle röportajlarımızla yaptığım insan çok oldu.

İnsana menfaat için yaklaşmazsan o insanın kendisi size geliyor. Her kesim tarafından sevilen bir isim olmanın temeli dürüstlüktür, demir gibi sağlam durmaktır.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.