Insta360, yeni 360 derecelik kamerada Leica ile ortak oldu

Insta360, en yeni kamerasıyla 360 derecelik çekimi bir sonraki seviyeye taşıyor. One RS 1-Inch 360 Edition, el kamerasının 6K 360 derece video ve 21 megapiksel 360 derece fotoğraf çekmesine olanak tanıyan bir çift 1 inç CMOS sensöre sahiptir. F/2.2 diyafram açıklığına sahip ikiz 6,52 mm (35 mm eşdeğer odak uzaklığı) lensleri kullanır ve bağımsız bir yalpalamaya gerek kalmadan entegre stabilizasyon için altı eksenli bir jiroskop kullanır.

Kamera ayrıca değiştirilebilir bir lens tasarımına sahiptir ve bu da onu yolda yükseltilebilir hale getirir.

Insta360'ın en yeni ürünü ayrıca AI destekli HDR sağlar ve IPX3 suya dayanıklıdır. Gelecekteki bir yazılım geliştirme kiti (SDK) sürümünün OpenSpace ve Matterport gibi platformlarla uyumluluğu sağlayacağı söylendi. Pil ömründen bahsedilmedi, ancak 1350mAh pil paketi ile birlikte geldiğini biliyoruz.

Kamera, görüntüleme alanında en saygın markalardan biri olan Leica ile birlikte geliştirildi.

Bununla içerik oluşturucular, ihtiyaç duydukları her şeyi tek bir çekimde yakalayabilir ve gerçeğin ardından yeniden çerçeveleyebilir. Kompakt form faktörü, daha fazla çok yönlülük sağlar ve 360 ​​derecelik çekim teknolojisi, bir sahneden hoş olmayan selfie çubuklarını tamamen silebilir. Kamera, canlı yayın (uyumlu bir akıllı telefonla) ve web kamerası olarak bile kullanılabilir.

Insta360 One RS 1-Inch 360 Edition bugünden itibaren satın alınabilir. 799,99 ABD Doları'nda, çoğu alışverişçi için eğlenceli dürtü satın almaktan ziyade ciddi içerik oluşturma aracı kategorisine girecek. Görüntü kalitesi, 360 derecelik kameraların ilk zamanlarında büyük bir sorundu ve Insta360'ın en yenisi vaatlerini yerine getirebilirse, istenen fiyata değebilir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri