İnternet dolandırıcıları kol geziyor adeta Aman dikkat!

Özellikle son zamanlarda internet aracılığı ile  satışlarda patlama yaşandı Ama çok dikkat edilmesi gereken bir husus ta dolandırıcıların internette kol gezdiği bir yer.Özelikle dikkat edilmesi gereken bir başka konu ise kredi kartı bilgileri kart bilgilerini ele geçirip o kartla alışveriş yapabildikleri gibi Kredi de çekebilir.

 Tüketiciyi  borçlandiriyorlar sanal kart tek kullanımlık kartla yapılması daha da güvenli Çünkü tek kullanımlık kart depolanamaz bilgileri ve tekrar 10 üzerinden alışveriş yapılamaz.

 Hangi internet sitesine güveneceksin onuda burada bilman gerekir .Yani ürün iade edeceksen paranı geri alıp alamayacağını bilmem gerekiyor.

 Mesela bir tuketicinin inrenette yaptigi alisverisi anlattı bize. Hemşire terliği aldım spariş verdim ama  bana çok dandik bir terlik gönderdiler diyor.Bir tüketicide internette telefon siparişini verdim bana oyuncak telefon gönderdiler diyor.

Tüketici malını beğenmeyip geri iade edecekse tüketicinin teslimden itibaren 14 gün zarfında koşulsuz iade hakkında olduğu belirtilmiş olacak sitede .Bunlar yoksa o siteden 'dan uzak durun...

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.