İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Öğretmenlere Özel Konseri Melike Şahin'in Rüzgar Gerekçesiyle İptal Edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Feshane'de düzenlediği öğretmenlere özel konserde yaşanan aksaklık nedeniyle gergin anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı Melike Şahin'in sahneye çıkmaktan vazgeçmesi, 3 saat bekleyen yüzlerce öğretmenin tepkisine neden oldu.

İBB tarafından organize edilen etkinlik, öğretmenleri bir araya getirmeyi amaçlıyordu. Ancak Melike Şahin'in ekibi, şiddetli rüzgarı gerekçe göstererek sahneye çıkmamaya karar verdi. Konser alanında saatlerce bekleyen öğretmenler, bu duruma tepki gösterirken ünlü şarkıcı, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak olayın sorumluluğunu üstlenmedi.

Melike Şahin, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." dedi.

İBB Kültür ise yaptığı resmi açıklamada, "Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Bu olay, etkinlik öncesi alınan güvenlik önlemleri ve organizasyonun titizliği konularında soru işaretleri oluşturdu. İstanbul'daki öğretmenlerin hayal kırıklığı yaşadığı bu konser iptali, sosyal medyada da geniş yankı buldu. İBB'nin gelecekteki etkinliklerde daha dikkatli olması ve sanatçıların sahne performanslarını etkileyebilecek faktörlere karşı daha önceden önlem alması bekleniyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.