KÖYDES 2021 yılı Bsk Asfalt Çalışmaları ilçelerde ve Merkez köylerde Devam Ediyor

KÖYDES 2021 yılı Bsk Asfalt Çalışmaları ilçelerde ve Merkez köylerde Devam Ediyor.2021 Köydes projeleri kapsamında Karakoyunlu ilçesine bağlı Taşburun, Cennetabat, Koçkıran,  grup köy yollarında BSK (Bütümlü Sıcak Karışım) asfalt çalışmaları tamamlanmış olarak yurttaşların hizmetine sunulurken, yine aynı ilçeye bağlı Hüseyinkent, Seferkulu mahallesi ve Mürşitali gurup köy yolarında devam etmekte olan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.     Vatandaşlar memnun;  Karakoyunlu ilçe merkezine bağlı köylerde yapılan  BSK sıcak asfalt çalışmalarından yurttaşlar bir hayli memnun.

Yapılan Sıcak asfaltla köylerinin çağdaş bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Taşburun muhtarı Cafer Güneş İl Özel İdaresi her çeşit altyapı problemlerimizi çözüyor. Başta sayın Iğdır Valimiz Hüseyin Engin Sarıibrahim olmak üzere, İlçe Kaymakamımız Furkan Atalık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş ve çalışan personellerine köylerimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz dedi.

Koçkıran köy muhtarı Turgay Demirbaş ise Bundan önce yollarımızda bazı sıkıntılar vardı, yapılan sıcak asfalt çalışmaları ile daha konforlu bir biçimde ulaşım sağlayabiliyoruz.

Yapılan hizmetlerden dolayı oldukça memnunuz. Allah devletimizden ve yetkililerden razı olsun” biçiminde konuştular.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri