LinkedIn'de Karanlık Mod Nasıl Etkinleştirilir

Karanlık mod özelliğinin burada kalacağı haberi yok. Diğer şirketler gibi LinkedIn de nihayet karanlık modu uygulamalarına ve web sitelerine dahil etti.

Karanlık modu seven biriyseniz artık LinkedIn hesabınızı kullanırken gözlerinizi dinlendirebilirsiniz. LinkedIn'de karanlık mod özelliğini nasıl açacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Karanlık Mod Nedir?

Koyu mod , beyaz bir arka plana karşı siyah metin içeren normal ışık modu görüntüsünün aksine, siyah veya koyu bir arka plana karşı beyaz metin (veya açık gri metin) kullanan bir görüntü ayarı veya temasıdır. Karanlık mod, karanlık tema, gece modu, siyah mod vb. gibi bir dizi isimle gider.

Karanlık mod, telefonunuzdan yayılan mavi ışık miktarını azaltarak göz yorgunluğunu ve uyku eksikliğini azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca telefonunuzun ürettiği ışık miktarını da azaltarak pil tüketimini azaltır. Ancak karanlık modun o kadar fazla pil tasarrufu sağlamadığına dair birçok rapor var .

LinkedIn Web'de Karanlık Moda Nasıl Ayarlanır

Daha önce, LinkedIn'in web için karanlık bir modu test ettiği bildirilmişti . Şimdi burada! LinkedIn'i web'de karanlık moda nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

1. LinkedIn web sitesinde üst menüdeki Ben simgesine tıklayın . Profilinizi ve birkaç seçeneği gösteren bir menü açılır.

2. Hesap bölümünün altında, Ayarlar ve Gizlilik 'i tıklayın . Bir Hesap Tercihleri ​​sayfasına götürür.

3. Karanlık Mod bölümünün yanındaki Değiştir seçeneğini tıklayın.

4. Karanlık mod 'u tıklayın.

5. Karanlık Mod'a tıkladıktan sonra, tüm LinkedIn web sitesi otomatik olarak karanlık moda geçecektir.

LinkedIn Mobilde Karanlık Mod Nasıl Ayarlanır

LinkedIn karanlık modu, mobil uygulamada da mevcuttur. Web sitesiyle kabaca aynı adımları kullanır. LinkedIn uygulamanızı açık moddan karanlık moda nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

  1. Uygulamanın sol üst köşesindeki profil simgenize tıklayın. Adınızın altındaki Ayarlar seçeneğine tıklayın .
  2. Hesap Tercihleri'ne tıklayın .
  3. Görüntüleme seçeneklerinin altındaki Karanlık Mod'a tıklayın .
  4. Ardından, LinkedIn uygulamanızı hemen karanlık mod sürümüne değiştirmek için Karanlık Mod'a tıklayın.

LinkedIn'de Karanlık Modu Kendiniz Deneyin

Artık LinkedIn uygulamasında ve web sitesinde kolayca karanlık moda geçebilirsiniz. Karanlık mod özelliği, web ve mobil sürümler arasında eşitlenmez, bu nedenle her ikisini de ayrı ayrı değiştirmeniz gerekir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri