Merakla beklenen Poco F5 ve F5 Pro fiyatı sızdırıldı

Xiaomi'nin bağımsız markası olan POCO'nun önümüzdeki günlerde tanıtacağı Poco F5 ve Poco F5 Pro modellerinin sızdırılan fiyatları ve özellikleri hakkında bilgi veriliyor. Poco F5 ve F5 Pro, yüksek performanslı işlemcileri, yüksek RAM kapasiteleri, hızlı şarj destekleri, 5G bağlantıları ve yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranları gibi birinci sınıf özellikler sunması bekleniyor. Ayrıca cihazların üçlü arka kamera kurulumu, çift SIM desteği, NFC, GPS ve bir dizi sensör gibi diğer özellikleri de bulunuyor.

Küresel pazarda yakında tanıtılacak olan Poco F5 ve Poco F5 Pro modellerinin fiyatları sızdırıldı ve merakla bekleyenler için heyecan verici bir gelişme oldu. Bu yeni cihazların ne kadara mal olacağına dair öngörüler artık mümkün, ve cihazların beklenenden daha uygun bir fiyata sahip olacağı söyleniyor. Peki, Poco F5 ve Poco F5 Pro'nun resmi fiyatları açıklanana kadar ne kadar beklememiz gerekecek? Ayrıntılar için okumaya devam edin.

POCO, Xiaomi'nin bağımsız bir markası olarak yakında Poco F5 ve F5 Pro modelleriyle yeni telefonlarını kullanıcıların beğenisine sunacak. Bu heyecan verici lansman öncesi, kullanıcılar arasında telefonların özellikleri ve fiyatları hakkında yeni sızıntılar yayılmaya devam ediyor. En son sızan bilgilere göre, Poco F5 ve F5 Pro'nun fiyatları artık herkesin öğrenebileceği şekilde ortaya çıktı.

POCO F5 VE F5 PRO FİYATI SIZDIRILDI

Poco F5 ve F5 Pro'nun fiyatları ile ilgili son sızıntılara göre, Poco F5 modelinin 12GB RAM ve 256GB depolama alanı olan versiyonu 422 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Türkiye pazarında bu fiyat vergiler dahil edildiğinde 16.400 TL'ye tekabül ediyor. Poco F5 Pro'nun tepe modeli ise 12GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip olacak ve 537 dolar (20.876 TL) fiyatlandırmasıyla piyasaya sürülecek. Ayrıca, Poco F5 Pro'nun 12GB RAM ve 512GB depolama alanı olan versiyonu 574 dolar (22.315 TL) fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Bu fiyatlar, kullanıcıların Poco F5 ve F5 Pro modelleri için ne kadar bütçe ayırmaları gerektiği konusunda bir fikir veriyor.

POCO F5 PRO BEKLENEN ÖZELLİKLER

Poco F5 ve F5 Pro'nun önceki modellere kıyasla üstün özellikler sunacağına dair önceki sızıntılardan biliniyor. Tepe model F5 Pro, büyük bir 6.67 inç AMOLED ekranla gelecek ve bu ekran, QHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunarak üstün bir görüntü kalitesi sunacak. Ayrıca, ekranın korunması için Corning Gorilla Glass 5 ve ekran altı parmak izi tarayıcı da mevcut olacak. Bu özellikler, Poco hayranlarının bu cihazların teknik özelliklerini heyecanla beklemelerine neden oluyor.

Poco F5 Pro'nun donanım özellikleri de sızdırılmıştı. Bu modele güç veren Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti, 12 GB LPDDR5 RAM ve 5.160 mAh batarya, 67 W kablolu ve 30 W kablosuz şarjı destekleyebilir. Cihaz ayrıca üçlü arka kamera kurulumu, çift SIM desteği, 5G, WiFi 802.11ax, Bluetooth 5.3, NFC, GPS, USB-C ve birçok sensörle birlikte gelecek. Bu özellikler, Poco F5 Pro'nun teknik olarak ne kadar güçlü bir cihaz olduğunu gösteriyor ve Poco hayranlarının beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor.

POCO F5 BEKLENEN ÖZELLİKLER

Poco F5 ise Poco F5 Pro'nun kırpılmış bir versiyonu olarak tanımlanabilir. Ancak yine de oldukça güçlü bir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Ön tarafta 6,67 inçlik FHD+ çözünürlüklü AMOLED ekran yer alacak ve bu ekran da 120Hz yenileme hızı sunacak. Cihaz, 12 GB'a kadar RAM, 256 GB dahili depolama ve Qualcomm Snapdragon 7+ Gen2 işlemci ile donatılmış olacak. Bu donanım özellikleri sayesinde Poco F5, kullanıcılara yüksek performans ve depolama kapasitesi sunacak.

Poco F5'in arka bölümünde, 64MP birincil kamera, 8MP ultra geniş kamera ve 2MP makro kamera olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer alacak. Ön tarafta ise 16MP selfie kamerası bulunacak. Diğer özellikleri arasında ise, 5.160mAh pil ve 67W hızlı şarj desteği, 5G ve LTE bağlantısı, USB Type-C bağlantı noktası, çift SIM kart desteği ve NFC yer alacak.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler