Merhum İsmail Demirel’in Adı Iğdır Üniversitesi Kampüs Camiine Verildi

11 Ocak 2019 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu erken aramızdan ayrılan Iğdır’ın yetiştirdiği saygı değer şahsiyetlerden iş adamı ve kanaat önderi Hacı İSMAİL DEMİREL’in adı Iğdır Üniversitesi Kampüs Camiine verildi.

Camiinin Yapımını rahmetlinin yeğeni İnşaat Mühendisi Abbas Demirel’in üstlendiği Iğdır Üniversitesi Kampüs Camiine ‘H. İSMAİL DEMİREL KAMPÜS CAMİİ’ ismi verilmesi, bir ahde vefa örneği olarak akraba, eş, dost, sevenleri ve halk arasında memnuniyetle karşılandı.Rahmetlinin oğlu Volkan Demirel sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda rahmetlinin adının yaşatılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek isimin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti...

Merhumun adının evinin bulunduğu caddeye de verilmesi isteniyor.

14 Kasım mahallesi sakinleri başta olmak üzere vatandaşlar rahmetlinin adının evinin bulunduğu 14 Kasım Mahallesindeki sanayi sitesine de giden ana caddeye verilmesini istiyor. Demirel petrollerin önünde geçerek İlham Aliyev caddesiyle birleşen caddeye isminin verilmesi için imza toplayan mahalleli İsmail Demirel adının bu caddeye verilmesini belediye yönetiminden talep etmektedirler.Şehrimize değer katan şahsiyetlerin isimlerinin ilimizdeki cadde, camii, gençlik merkezi spor tesisi, sokak ve parklara verilmesi bizce de isabetli bir karar olacaktır diye düşünüyoruz.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.