Nerede? Geldi de biz mi göremedik.

Tahir Kavri, Milletvekililerinin Iğdırlıları artık oyalamaması ve insanlarla dalga geçmemesi gerektiğini söyledi.

Tren geldi gelecek diye senelerdir insanlarla adeta dalga geçildiğini savunan Tahir Kavri, “senelerde beridir yapılan ve seneler önce devamlı Iğdır’a geleceği söylenen tren bir türlü Iğdır’a gelmedi.

Tren ile alakalı söylemlerin yine altı boş çıktı. Hani tren geliyordu? Nerede? Geldi de biz mi göremedik. Artık Iğdırlılarla dalga geçmeyi bırakın” dedi.

Yıllardır geldi gelecek diye devamlı seçim süreçlerinde vaatler veren mevcut milletvekililerinin artık üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekli olduğunun önemini vurgulayan Tahir Kavri, “Tren Iğdır için olması gerekli olan bir proje. Iğdır gibi göç veren geri kalmış iller için elzem bir proje.

Şuan mevcut milletvekililerinin ilk açıkladığında tüm Iğdırlılar olarak çok sevinmiştik. O zaman ne demişlerdi trenle Iğdır’dan Ankara’ya ve İstanbul'a gideceksiniz demişlerdi. Ne oldu. Halen tren gelmedi.

Ortada yine birşey yok. Hani tren geliyordu? Nerede? İnsanlarla dalga geçmekten artık vazgeçin. Verilen sözlerin tutulmamasını sorgulamamız bu şehirde yaşamakta olan bizlerin en önemli sorumluluğudur.

Iğdırlılar gerekli olan cevabı sandıkta verecektir. Eski milletvekililer ve şuanki milletvekililerinin olma yolunda yürüyen bende Tahir Kavri olarak daima haksızlığın karşısında durmaya kamuoyunu doğru bilgilendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri