Netflix, daha uzun ve daha sinematik bir Black Mirror sezonu üzerinde çalışıyor

Mükemmel distopik bilimkurgu antolojisi dizisi Black Mirror'ın beşinci sezonunun Netflix'e gelmesinden bu yana neredeyse üç uzun yıl geçti. Hayranlar için neyse ki, yayın şirketinin şu anda devam eden oyuncu kadrosuyla altıncı bir sezon üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Silah taşıyan robot köpeklerden (Metalhead) Meta'nın göz takip reklam teknolojisine (Get Out yıldızı Daniel Kaluuya'nın ilk rollerinden biri olan On Beş Milyon Merit) , önceki Black Mirror bölümleriyle gerçek hayat karşılaştırmaları son zamanlarda endişe verici bir şekilde yaygınlaştı .

Beşinci sezon , Haziran 2019'da Netflix'e geldi . Anthony Mackie ve Miley Cyrus'u içeren bir oyuncu kadrosuyla övünse de, önceki sezonlar kadar sıcak karşılanmadı - yalnızca üç bölüm içermesi yardımcı olmadı.

Şimdi Variety , altıncı sezon için oyuncu seçiminin devam ettiğini ve öncekinden daha fazla bölüm olacağını bildirdi . Kapsam olarak daha sinematik olduğu ve bir saati aşan yüksek üretim değerleri ve çalışma süreleri önerdiği söyleniyor.

Ara, kısmen yaratıcısı, eski PC Zone yazarı Charlie Brooker ve yaratıcı ortağı Annabel Jones'un Endemol tarafından desteklenen House of Tomorrow yapım şirketinden Broke and Bones'u oluşturmak üzere ayrılmasından kaynaklanıyor. Black Mirror'ın hakları Endemol'de kaldı ve Netflix yeni sahibi Banijay Group ile anlaşmaya varana kadar bölümleri durdurdu.

Brooker ve Jones, eğlenceli yıl incelemesi Death to 2020 ve Death to 2021 gösterilerinin arkasındaydı, Brooker ayrıca Netflix'in interaktif trivia deneyimi Cat Burglar'dan da sorumluydu.

Black Mirror, 2011'de İngiltere'de Kanal Dört'te, ülkenin Başbakanının eylem canlı yayınlanırken bir domuzla yakınlaşmaya zorlanmasını içeren tartışmalı The National Anthem bölümü ile hayata başladı. Black Mirror 2016'da Netflix'e taşınmadan önce kanalda iki sezon ve bir Noel özel bölümü gösterildi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri