Nikon, içerik oluşturucular için Z30 aynasız fotoğraf makinesini piyasaya sürdü

Nikon, video kaydı için optimize edilmiş bir tasarıma sahip yeni bir aynasız fotoğraf makinesini piyasaya sürdü. Nikon Z30, tanıdık Nikon Z yuvasını kullanan 20,9 megapiksel CMOS görüntü sensörüne sahip aynasız bir APS-C atıcıdır. Elektronik vizör yoktur, ancak açılır, 3,0 inç LCD panel dokunmatiktir ve hatta seyahat ederken parmak izlerini, lekeleri ve çizikleri en aza indirmek için içe doğru kapanır.

Nikon'un en yeni ürünü, saniyede 30 kareye kadar 4K video veya 120 fps'ye kadar full HD (1.920 x 1.080 piksel) kaydedebilir. Maksimum video kayıt süresi 125 dakika ile sınırlıdır, ancak bu, kayıt modunuza ve kalan pil ömrüne bağlı olarak değişebilir.

Z30, çift stereo mikrofona sahiptir, ancak sesli oyunlarını geliştirmek isteyenler, isteğe bağlı dış mekan rüzgar susturucularını veya harici bir mikrofon kurulumunu düşünmek isteyebilir. Öne bakan bir lamba kırmızı renkte yanar, böylece ne zaman kayıt yaptığınızı her zaman bilirsiniz.

Nikon, uzaktan kumanda için Z30 ile eşleştirilebilen ücretsiz bir mobil uygulama sunar veya biraz fazladan para harcayabilir ve fotoğraf makinesini uzaktan çalıştırmak için Bluetooth destekli uzaktan kumandayı alabilirsiniz.

Nikon Z30, yalnızca gövde için 706,95 $ karşılığında B&H Photo üzerinden ön sipariş vermek üzere hazır ve Temmuz ortasında piyasaya çıkıyor. 16-50 mm f/3.5-6.3 VR lens içeren bir paket, 846,95 $ ve karışım komutlarına 50-250 mm f/4.5-6.3 VR zoom lens ekleyen bir paket 1.196.95 $ geri getirecektir.

Ayrıca bir Rode VideoMicro mikrofon, bir tripod tutacağı ve yukarıda bahsedilen Bluetooth uzaktan kumandayı içeren 149,95 $ karşılığında isteğe bağlı bir Oluşturucu Aksesuar Kiti de bulunmaktadır.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri