Samsung, daha büyük pil, daha iyi bir kamera ve zarif bir tasarımla katlanabilir kapaklı Galaxy Z Flip 4'ü duyurdu

Samsung'un yeni Galaxy Z Flip 4'ü, daha büyük bir pil, daha iyi bir birincil kamera, yeniden tasarlanmış bir menteşe ve Qualcomm'un en yeni amiral gemisi SoC dahil olmak üzere önceki modele göre bir dizi iyileştirme ile birlikte geliyor. Şirket ayrıca, kendi sitesinde, Flip'in sırtının ve çerçevesinin her bir yarısı için farklı renkleri karıştırıp eşleştirebileceğiniz, 75 benzersiz kombinasyonla sonuçlanan düzgün bir yapılandırma aracı sunuyor.

Bugünkü Unpacked etkinliğinde Samsung, en yeni kapaklı katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 4'ü tanıttı. Şirketin katlanabilir ürünleri son zamanlarda oldukça popüler hale geldi ve Flip'in tek alternatifi Motorola'nın canlandırdığı Razr serisi ve Huawei P50 Pocket.

Z Flip 4, 120Hz yenileme hızına ve HDR10+ desteğine sahip katlanabilir 6,7 inç 1.080 x 2.640 AMOLED ekrana sahip. Kameraların yanında 1.9 inç boyutunda ve 260 x 512 çözünürlüğe sahip ikinci bir AMOLED ekran bulunuyor. Bu kapak ekranında çeşitli widget'ları ve hızlı ayarları görüntüleyebilir, akıllı ev cihazlarını kontrol edebilir, tercih ettiğiniz Samsung Cüzdan kartına geçebilir, veya ana kameralarla selfie çekerken vizör olarak kullanın.

Samsung'un katlanabilir cihazına güç vermek, 8 GB RAM ve 512 GB'a kadar depolama ile birlikte Qualcomm'un Snapdragon 8+ Gen 1 SoC'sidir. "Arkada" bir çift 12 megapiksel sensör var: OIS'li bir ana kamera ve bir ultra geniş. Ayrıca delikli bir oyuğa oturan 10 megapiksellik bir selfie kamerası var.

Yakışıklı 3.700 mAh pil ile geliyor, geçen yılki Z Flip 3'ten 400 mAh daha fazla. Kablolu şarj da önceki 25W'dan biraz daha hızlı, kablosuz şarj ise sadece 10W ile sınırlı. Diğer özellikler arasında IPX8 suya dayanıklılık ve biraz daha ince bir menteşe bulunur.

Yazılım tarafında, telefon, Android 12'nin üzerine Samsung'un OneUI 4.1'ini çalıştırıyor. Koreli firma, ekran kısmen katlandığında uygulamalarda UX'i yeniden yönlendirerek küçük bir dizüstü bilgisayar gibi çalışmasını sağlayan daha fazla Flex modu seçeneği ekledi.

Samsung Galaxy Z Flip 4 bugünden itibaren ön siparişe açıldı ve 26 Ağustos'ta 999$ 'dan başlayan fiyatlarla gönderime başlayacak.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
17 Mar 2024 6:38 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Mar 2024 22:11 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
14 Mar 2024 11:51 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri