Samsung Galaxy S24 Ultra: Android'in Bir Sonraki Kralı

Samsung Galaxy S24 Ultra, Android dünyasının bir sonraki kralı olarak heyecanla bekleniyor. Güvenilir bir kaynak, bu beklenen telefonun her açıdan ortaya çıkarıldığını gösteriyor.

@OnLeaks gibi daha önce birçok kez telefonları resmi duyurusundan önce sızdıran güvenilir bir kaynak, Galaxy S24'ü yakın bir süre önce sızdırdı. Ve şimdi de Samsung Galaxy S24 Ultra'nın nihai tasarımını bizlere sunuyor.

Paylaşılan görüntüler, Galaxy S24 Ultra'nın S23 Ultra'ya oldukça benzeyeceğini gösteriyor. Samsung'un gelecek yılın amiral gemisi modellerinde büyük bir tasarım değişikliği yapmayacağı açıkça görülüyor.

Rapora göre Galaxy S24 Ultra, büyük bir 6,8 inç ekranla gelecek ve bu sefer Samsung, Galaxy S serisinde önceki Ultra modellerinden farklı olarak düz bir ekran tercih edecek. Telefonun boyutları 162,3 x 79 x 8,7 mm olacak, bu da S24 Ultra'nın Galaxy S23 Ultra'dan biraz daha kısa ve biraz daha geniş olduğu anlamına geliyor.

Telefonun arka tarafında dört kamera bulunacak. Kamera sistemi 200 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera, 3x optik yakınlaştırmalı 10 MP telefoto kamera ve 5x optik yakınlaştırmalı 50 MP telefoto kamera içerecek. Önceki raporlar doğruysa, Samsung bu modelde 10x optik zoom özelliğine yer vermeyecek gibi görünüyor.

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın teknik özellikleri de oldukça etkileyici. Daha önceki sızıntılar, telefonun QHD+ çözünürlüğünde HDR10+ ve 2.500 nit'e kadar en yüksek parlaklığa sahip Dinamik AMOLED 2x ekranla geleceğini gösterdi. Ayrıca, telefon 5.000mAh bataryadan güç alacak ve 45W'a kadar hızlı kablolu şarjı destekleyecek. Ayrıca, telefonun muhtemelen 15W kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj özelliklerine sahip olabileceğini de göz önünde bulundurabiliriz.

Galaxy S24 Ultra, dünya çapında yalnızca Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy işlemcisi ile sunulacak. Ayrıca 12GB veya 16GB RAM seçenekleri ve 256GB, 512GB veya 1TB dahili depolama seçenekleri sunacak.

Raporlar ayrıca telefonun acil mesajlaşma veya arama için iki yönlü uydu bağlantısına sahip olabileceğini de gösterdi. Telefon muhtemelen kutudan Android 14 işletim sistemi ile çalışacak ve en az dört büyük Android işletim sistemi güncellemesi alacak.

Samsung Galaxy S24 Ultra, mobil teknolojinin önde gelen oyuncularından biri olarak Android dünyasında önemli bir yere sahip olmaya aday gibi görünüyor. Bu telefonun tasarımı, kameraları ve teknik özellikleriyle kullanıcıları büyülemesi bekleniyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler