Samsung'un Mart 2022 Etkinliğinde Görmeyi Beklediğimiz 3 Yeni Telefon

Bu telefonlar Samsung'un Galaxy A serisinden.

Samsung'un 2022'deki ikinci etkinliği, Ocak 2022'de düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinin ardından hızla geliyor. Güney Koreli teknoloji devi Galaxy A etkinliği, şirketin ana akım Galaxy A serisi telefonlarına yönelik güncellemeleri açıkladığını görecek.

 

Ancak resmi açıklamadan önce, etkinliğin tarihi, görmeyi beklediğimiz yeni telefonlar ve etkinliği canlı olarak nasıl izleyeceğiniz dahil bilmeniz gereken tüm ayrıntılar burada.

Samsung'un Mart Etkinliğinde Görmeyi Beklediklerimiz

Söylentilere göre Samsung, Galaxy A33, Galaxy A53 ve Galaxy A73 olmak üzere üç yeni Galaxy A serisi telefonunu tanıtacak. Üçlü Galaxy A32, A52 ve A72'nin yerini alacak. A52 ve A72, Mart 2021'de yaklaşık olarak aynı zamanda piyasaya sürüldü. Ve tıpkı 2021'de olduğu gibi, üçlünün Samsung'un amiral gemisi Galaxy Unpacked 2022 etkinliğinden hemen sonra gelmesi bekleniyor .

 

Samsung'un yenilenen Galaxy A serisi telefonlarının formülü, şirketin uygun fiyatları korurken cihazlarına mümkün olduğunca fazla değer katmaya çalışmasıyla tutarlıydı.

 

 

Bu nedenle, Galaxy S22 Ultra'yı veya standart S22 ve S22+'ı satın almamak için yeterli nedeniniz varsa ve fiyatlandırma büyük bir endişe kaynağıysa, yakında çıkacak olan üçlü sizin için mükemmel bir seçim olabilir.

Samsung'un Mart Etkinliği Nasıl İzlenir?

Samsung'un Galaxy A etkinliği resmi olarak 17 Mart 2022'ye ayarlandı. Yalnızca çevrimiçi etkinlik 10.00 EDT'de başlayacak ve dünyanın her yerinden izleyebilirsiniz.

 

 

Etkinliği Samsung'un YouTube kanalı veya Samsung Haber Odası aracılığıyla yayınlayabilirsiniz .

Samsung'un iPhone SE 3 Rakipleri Geliyor

Orta sınıf Galaxy A serisi telefon, Apple'ın 8 Mart'ta düzenlediği "Peek Performance" etkinliğindeki resmi duyurusunun ardından iPhone SE 3 partisini çökertmeye hazır. iPhone SE 3 gibi, Galaxy A serisi de orta sınıf pazarını hedefliyor. cihaz üreticilerinin paranızın karşılığını daha fazla sunduğu yer.

 

 

Galaxy A serisi telefonlar kalabalığın arasından sıyrılacak mı? Sadece zaman gösterecek.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri