Şanlıurfa’da ailesini kaybeden baba, kaza yapan otomobili gelin arabası yaptı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 8 ay önce meydana gelen trafik kazasında eşi ve 4 çocuğunu kaybeden Hasan Çetin, 6 ay sonra yeniden evlendi. Çetin, kaza yaptığı otomobili de gelin arabası olarak kullandı.

Olay, 8 ay önce Siverek-Şanlıurfa karayolunda yaşandı. Hasan Çetin (40) yönetimindeki 63 AB 123 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına uçtu. Araçta bulunan eşi Ayşe Çetin (35) ve 4 çocuğu Ahmet (12), Fatma (10), Zeynep (8) ve Mehmet (6) boğularak hayatını kaybetti. Hasan Çetin ise araç kanala uçmadan önce atlayarak kurtuldu.

Kazadan sonra gözaltına alınan Hasan Çetin, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Çetin, kazadan 6 ay sonra Siverek’te yaşayan Emine Yılmaz (30) ile dünya evine girdi. Çetin, nikah töreninde kaza yaptığı otomobili gelin arabası olarak süsledi. Çetin’in bu davranışı, çevresindekiler tarafından tepkiyle karşılandı.

Hasan Çetin, yaptığı açıklamada, “Kazada ailemi kaybettim, çok üzüldüm. Ama hayata devam etmek zorundayım. Emine Hanım’la tanıştık, anlaştık ve evlendik. Benim için önemli olan mutlu olmak. Kaza yaptığım otomobili de gelin arabası yaptım, çünkü onunla anılarım var. Kimse beni anlamıyor, ama ben doğru olanı yaptığımı düşünüyorum” dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.