Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nin büyük mitingi

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesinde Şanlıurfa'da büyük bir miting düzenledi. Partinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı mitinge, yaklaşık 50 bin kişi akın etti.

Haliliye'deki 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi'nde gerçekleşen mitingde, kadın ve erkeklerin ayrı yerlerde durması dikkat çekti. Miting alanını dolduran partililer, sık sık "Allah'ın izniyle başkan Kasım Gülpınar" sloganları attı.

Mitingde konuşan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, siyasete tamamen kafasından silmişken, Allah'ın bir planı olduğunu söyledi. AKP MKYK üyeliği ve genel başkan danışmanlığı görevinden istifa edip Yeniden Refah Partisi'ne katılan Gülpınar, "7-8 aydır hiçbir zaman siyasete ilgi alaka göstermeden, meydanlardan uzak kalmışken bugün farklı bir vesile ile karşınıza geldim" dedi.

Gülpınar, Şanlıurfa'nın sorunlarını çözmek için aday olduğunu belirterek, "Şanlıurfa'nın sorunlarını biliyorum. Çünkü ben de bu şehrin evladıyım. Bu şehrin su sorunu, ulaşım sorunu, işsizlik sorunu, eğitim sorunu, sağlık sorunu var. Bu sorunları çözmek için sizlerden destek istiyorum. Yeniden Refah Partisi olarak, Şanlıurfa'yı hak ettiği yere taşımak için çalışacağız. Şanlıurfa'yı refaha kavuşturacağız" diye konuştu.

Gülpınar, mitingin sonunda partililere teşekkür ederek, "Bu meydanlarda en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zamanında böyle bir kalabalık olmuştu. Sizlerin bu teveccühü, bu coşkusu, bu heyecanı bize güç veriyor. Allah hepinizden razı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah'ın izniyle 31 Mart'ta sandıkları patlatacağız. Şanlıurfa'yı Yeniden Refah Partisi'ne emanet edeceğiz" dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.