SON DAKİKA! FENERBAHÇE'DE TRANSFER!

Tranfer sezonunda tüm gözler üzerinde olan Fenerbahçe, sezon başında İstanbulspor'a kiralamış olduğu Allahyar Sayyadmanesh'i bu sefer sezonun ikinci yarısında Belçika ekiplerinden Westerlo'ya kiralamayı planlıyor.

 

Allahyar Sayyadmanesh

 

Sarı lacivertliler sezon başında Esteghlal takımından kadrosuna kattığı 18 yaşında ki forvet oyuncusu daha fazla forma şansı bulabilmesi için TFF 1.lig ekiplerinden İstanbulspor’a kiralanmıştı. Ancak burada istendiği kadar forma şansı bulamadı.

Sezon başında Berke Özer ve kış transfer döneminde Barış Alıcı’yı takıma katan Westerlo şimdi de Allahyar Sayyadmanesh’i kadrosuna kiralık olarak katmayı hazırlanıyor. Transfer hakkında detaylar gelmeye devam edecektir.

 

Ayrıca sol bek transferi yapabilmek için yoğun çaba içerisinde olan Fenerbahçe kış transfer sezonunun bitimine az bir zaman kala taraftarı heyecanlandıracak bir haber vermek istiyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek isteyen ve uzun zaman sonra şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'nin sol bek transferini gerçekleştirmesi bekleniyor. Fakat UEFA Finansal Fair Play Düzenlemesi ve TFF'nin belirlediği harcama limiti yönetimin adeta elini kolunu bağlıyor.

 

 

Kaynak: LEVENT ÜMİT EROL Özel Haberi için tıklayın.

Editör: AHMET BAŞARAN

 

 

 

 

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri