Sony, kesinlikle NFT olmayan PlayStation ödül programını duyurdu

Sony, Microsoft'un ödül programının kendi versiyonuna benzeyen, insanların NFT olmadıklarını garanti eden "dijital koleksiyonları" içeren bir sürümünün yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu. PlayStation Stars sadakat programı bu yıl içinde gelecek ve bu noktada kullanıcılar oyun oynayarak ve diğer etkinliklerle puan kazanabilecekler. Bunlar daha sonra PS Store ürünleri ve PSN cüzdan fonları için kullanılabilir.

Microsoft'un ödül programı, kullanıcılar arasında popüler olmaya devam ediyor ve Edge/Bing'i kullanma, sınavlara katılma ve PC Game Pass aracılığıyla oyun oynama gibi etkinlikler yoluyla kullanılabilir puanlar kazanmalarına izin veriyor; bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan okuyun.

Sony'nin PlayStation Stars'ı, Microsoft'un programının oyun temelli bazı unsurlarını taklit ediyor gibi görünüyor. Üyelik, bu yılın ilerleyen zamanlarında başladığında ücretsiz olacak ve kullanıcılar, ayda en az bir oyun oynamak, turnuvalar kazanmak, belirli kupalar kazanmak ve hatta büyük bir oyun oynayan ilk kişi olmak dahil olmak üzere çeşitli etkinliklerle puan kazanabilecekler. belirli bir saat diliminde oyun sürümü. Ayrıca PlayStation Plus aboneleri, PlayStation Store'dan yaptıkları alışverişlerden de puan kazanabilecekler.

Biriken puanlar, PS Store ürünlerine ve ayrıca oyun ve diğer öğeleri satın almak için PSN cüzdan fonlarına harcanabilir. Sony, PlayStation Stars'ın Sony Rewards'dan ayrı bir program olduğunu ve onun yerini almayacağını belirtiyor.

Programın başka bir bölümü de bazı kaşları kaldırdı: dijital koleksiyon ürünleri. Sony'nin açıklamasına göre, bunlar "oyunlardan ve diğer eğlence biçimlerinden sevilen ve ikonik karakterlerin figürleri de dahil olmak üzere PlayStation hayranlarının keyif aldığı şeylerin dijital temsilleridir."

Resmi duyuru şöyle devam ediyor: "Her zaman kazanılacak yeni bir koleksiyon, çaba sarfedilecek çok nadir bir koleksiyon veya sadece eğlence için toplanacak şaşırtıcı bir şey olacak."

Bunların hepsi şüpheli bir şekilde NFT'ler gibi görünse de, Sony Başkan Yardımcısı Grace Chen, Washington Post ile yaptığı bir röportajda, durumun böyle olmadığını defalarca vurguladı.

"Kesinlikle NFT değil. Kesinlikle hayır. Bunları takas edemez veya satamazsınız. Herhangi bir blockchain teknolojisinden yararlanmıyor ve kesinlikle NFT değil" dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.