Sony, PlayStation Plus'ın oyunları, avantajları ve diğer ayrıntıları yeniden başlattığını doğruladı

Bu hafta Sony, bu yaz piyasaya sürülen yeni PlayStation Plus katmanlarının tüm ayrıntılarını açıkladı. Şirket, farklı bölgeler için ilk oyun dizilişini ve dağıtım tarihlerini resmen onayladı. Ayrıca kullanıcıların eski klasiklere nasıl erişeceklerini de açıkladı.

Mart ayında Sony , yaklaşmakta olan PlayStation Plus katmanlarını ve fiyatlarını açıkladı , ancak daha fazla ayrıntı geleceğini vaat ederek birçok boşluk bıraktı. Pazartesi günü, ilk gün mevcut olan her PlayStation sisteminden (PlayStation Vita hariç) düzinelerce oyunun listelendiği bir duyuru ile sözünü yerine getirdi. Yeni katmanlar 24 Mayıs'ta Asya'da, 2 Haziran'da Japonya'da, 13 Haziran'da Amerika'da ve 23 Haziran'da Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda'da geliyor.

Yeniden yapılandırma kapsamında, mevcut PlayStation Plus aboneliği PlayStation Plus Essential olacak, ancak aksi takdirde değişmeyecek. Yukarıdaki ilk yeni katman, Xbox Game Pass'a benzeyen PlayStation Plus Extra'dır. Aylık 14,99 ABD doları oranı Game Pass Ultimate ile aynıdır ve Sony ilk gün sürümleri sunmamayı tercih etse de, birçok yeni Gişe Rekortmeni oyununu içerecektir.

Bu katman için yapılan seçim, God of War, Uncharted, Bloodborne, Days Gone ve Demon's Souls'un yeniden çevrimi dahil olmak üzere son birkaç yılda Sony'nin dahili olarak yayınlanan oyunlarının çoğunu içerir. Şirketin Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West ve The Last of Us Part 2 gibi en yeni göze çarpan oyunları eksik. Üçüncü taraf şirketlerin kayda değer girişleri arasında Mortal Kombat 11, Celeste, Hollow Knight, NBA 2K22 ve Red Dead Redemption yer alıyor. 2.

Ubisoft ile ortaklaşa, PlayStation Plus Extra üyelerine ücretsiz Ubisoft+ aboneliği verilir. Bu avantaj, kullanıcılara Assassin's Creed Valhalla, For Honor, Watch Dogs, Far Cry 3 ve The Division dahil olmak üzere ücretsiz Ubisoft oyunları sunuyor.

Sony'nin bulut akışı sunduğu bölgelerde, kullanıcılar ayda 17,99 ABD doları karşılığında en üst düzey PlayStation Plus Premium'a abone olabilirler. Akış olmayan alanlar, daha düşük fiyatlı bir premium hizmet olan PlayStation Plus Deluxe'ü alacak. Her iki katman da son sürümlerin zaman sınırlı denemelerini ve çeşitli PS1, PS2 ve PSP oyunlarını içerir.

Başlangıçta bu eski tarz koleksiyonda Ape Escape, Siphon Filter, Tekken 2, Mr. Driller, Dark Cloud, Siren ve Wild Arms 3 gibi oyunlar yer alacak. orijinal konsollar. Nintendo Online'a benzer bir sistemde, PS1 ve PSP başlıkları, oyuncuların oyunu istedikleri zaman geri sarmasına ve kaydetmesine izin verecek.

Bununla birlikte, Nintendo Online'ın aksine, müşteriler bir abonelik olmadan bile PlayStation klasiklerini bireysel olarak satın alabilirler. Ek olarak, PS3 ve PSP'de dijital PS1 ve PSP oyunları satın alan aboneler, bu satın almaların bir kısmının PS4 ve PS5'e taşınacağını bilmekten memnun olacaktır. Premium katman aynı zamanda akış yoluyla In Famous, MotorStorm, Resistance 3, Tokyo Jungle, FEAR, Ninja Gaiden Sigma 2, Demon's Souls'un orijinal versiyonu ve diğerleri dahil PS3 oyunları sunar.

Zaman sınırlı denemeler iki saat sürer. Bu zamanlayıcı yalnızca oyun içinde geri sayım yapacak ve satın alınırsa herhangi bir ilerleme tam başlığa aktarılacaktır. Zamanlanmış demoları olan ilk oyunlar Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Horizon Forbidden West, Cyberpunk 2077, Farming Simulator 22, Tiny Tina's Wonderland ve WWE 2K22 olacak.

Sony, PlayStation Blog'da oyunların tam listesini ekledi . Yeni oyunlar her zamanki gibi her ayın ilk Salı günü PlayStation Plus'a gelecek.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.