Vali Bey, “Sizin zamanlamanız yanlış”

Lafı uzatmayı pek sevmem bu benim hiç tarzım değildir.

"Iğdır SYD. Vakıf kurumunuzda şehrin her farklı bölgelerinde dar aileler mevcuttur. Yapılan yardımları gerçek muhtaç vatandaşlar faydalanmıyor.
Gerçek dar aileler ve yardıma ihtiyacı alanlarına ailelerine %20 ancak faydalanarak, diğer % 89'ni ise arkadan dayların var olanlara yardım almaya devam ediyor ancak vatandaşlar hiç Iğdır valisinin çalışmaların zamanlamasını yanlış buluyor.O sizin başarısızlığınızdır. Tıpkı terkedilmiş Iğdır devlet hastanesi gibi!

Sayın Vali bey;
“Bayram yaklaşıyor ve şehrin her farklı bölgelerinde dar aileler mevcuttur. SYD. Vakıf kurumda çalışmalarınız yok. Mağdur ailelere zamanlamalarınız biraz değil, çok yanlış. Vatandaşlarınız devletimizden yardım bekliyor. Tabii vereceğiniz yardım bir  kilo et tutsa.Politikacılarla süreklilik içinde yuvalanamamanız yanlış. Yardıma muhtaç ailelerin size ihtiyacı var.

Söyleyeceklerimi beni yargılanmayınız. Bunları söylemek dile getirmek belkide büyük bir hata olacak ama ne olursa olsun düşüncelerimi belirtmek benim hakkımdır.

Döylemek isterim ki bu benim nacizane şahsi görüşüm sadece değil, vatandaşlarınız şikayetleri. Bunları söylemek dile getirmek belkide bir hata olacak ama ne olursa olsun vataşlarınızın düşüncelerini belirtmek istedim.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri