Valve, Windows için Steam Deck ses sürücülerini yayınladı

Valve nihayet Steam Deck'te Windows kurulumları için ses sürücülerini yayınladı. Bu noktaya kadar, Windows çalıştıran bir konsoldan ses çıkarmanın tek yolu, ne hoparlörler ne de 3,5 mm ses jakı çalışmadığı için USB-C veya Bluetooth kullanmaktı.

Valve , Mart ayı başlarında Steam Deck avuçiçi için Windows sürücülerinin ilk setini piyasaya sürdü . Ancak bu sürücüler, yüklemeleri yalnızca Windows 10 ile sınırlayan üretici yazılımı Güvenilir Platform Modülü (fTPM) desteğinden yoksundu. Valve, AMD'nin ses sürücülerini hazırlamasını da bekliyordu. Windows 11 desteği o ay sonra gelecekti.

SteamOS ve Windows'u çift önyüklemek teknik olarak mümkündür, ancak Valve bu işlevi etkinleştirmek için henüz bir çift önyükleme sihirbazı yayınlamadı. Şimdilik, Windows'u yüklemek veya iki ayrı depolama sürücüsünün (NVMe modelleri) bakımını yapmak ve gerektiğinde bunları değiştirmek için Steam Deck'inizi silmeniz gerekecek.

Steam Deck, tartışmasız oyun alanında en çok aranan üründür. Taşınabilir oyun sistemi geçen yaz duyuruldu ancak planlanan Aralık 2021 lansman tarihini iki ay kaçırdı .

Doğrudan Valve'den eMMC 64 GB depolama alanına sahip bir model için fiyatlandırma 399 dolardan başlar, ancak yeni sipariş kullanılabilirliği şu anda Ekim 2022 veya sonrasındadır . Birçoğu, perakende üzerinden önemli bir prim ödeyeceğiniz bir sistemi daha erken puanlamak için eBay gibi üçüncü taraf pazarlara yöneldi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri