Windows 11 ile tanışın

https://www.youtube.com/watch?v=Uh9643c2P6k

Windows 11 ile tanışın 24 haziranda tanıtımı yapılan Windows 11 tanıtımı yapıldı teknoloji devi olan microsoft tarafından geliştirilen windws 11 bu yıl sonuna doğru kullanıcılara sunulacaktır.
 
Daha önce windows 10 lisansınız var ise ücretsiz olarak windows 1 geçiş yapabileceksiniz.
 

Windows 11 ile tanışın

Sizi insanlara ve sevdiğiniz şeylere daha da yakınlaştıran yeni bir Windows deneyimi.

 
Windows 11 fotoğrafı

 

Yeni bir bakış açısı edinin

Windows 11, yeni bir deneyimle tutkularınızın peşinden gidebileceğiniz sakin ve yaratıcı bir alan sağlar. Yenilenmiş Başlat menüsünden en sevdiğiniz kişilerle, haberlerle, oyunlarla ve içeriklerle bağlantı kurmanın yeni yollarına kadar, Windows 11 doğal bir şekilde düşünmenin, ifade etmenin ve yaratmanın yeridir.

Bir ekranda üç uygulamayı gösteren Windows 11 Snap özelliği

Verimliliğinizi en üst düzeye çıkarın

İhtiyaç duyduğunuz tüm uygulamalara erişin ve Snap mizanpajları, Masaüstü Bilgisayarlar ve daha sezgisel yeni bir yeniden depolama deneyimi gibi araçlarla kolaylıkla çoklu görev yapın.

Microsoft Teams uygulaması ve görev çubuğu simgesiyle Windows 11 ekranı

Bağlanmanın yeni yolları

Microsoft Teams ile önemsediğiniz kişilere doğrudan masaüstünüzden anında bağlanın. Hangi cihazda olursa olsunlar ücretsiz arayın veya sohbet edin. 1

 

İçeriğiniz, sizin tarafınızdan küratörlüğünü

Microsoft Edge ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda Widget ile sizin için en önemli olan haberler, bilgiler ve eğlence konusunda hızla güncel kalabilirsiniz. 2 İhtiyacınız olan uygulamaları ve izlemeyi sevdiğiniz programları yeni Microsoft Store'da kolayca bulun.

Windows 11 Widget'ları ekranı

Xbox GamePass logosu

Oyun zamanı. İstediğin zaman.

Windows 11, gerçekliğe rakip olan grafik yetenekleriyle oyun oynamayı yepyeni bir düzeye taşıyor. 4 100'den fazla yüksek kaliteli oyuna (üyelik ayrıca satılır) erişim sağlayan Xbox GamePass ile bir sonraki favori oyununuzu keşfedin. 3

Ekranda video oyunları olan 3 dizüstü bilgisayar

Her birimiz için bir PC

Yeni Windows, size dokunmatik, kalem ve ses alanlarındaki en son yenilikleri sunan ortaklarımızın sunduğu en geniş cihaz yelpazesinde mevcuttur ve sizin için en iyi ve en uygun fiyatlı cihazı bulmanızı kolaylaştırır.

6 Windows 11 bilgisayar dizisi

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri