Yapay Zeka Destekli Otomatik Odaklama Özelliğine Sahip Lenovo Go 4K Pro Web Kamerası Tanıtıldı

Lenovo, Lenovo Go 4K Pro web kamerası olarak adlandırılan yeni web kamerasını piyasaya sürdü ve şirket, cihaza Microsoft Teams'in yanı sıra gelişmiş özellikler sunuyor. Ayrıca AI destekli bir otomatik odaklama sistemine sahiptir ve HDR videoları kaydedebilir.

Aynı zamanda fiziksel bir gizlilik kapağı ile birlikte geliyor ve aynı şey, ek bir gizlilik katmanı için cihazın merceğini kapatmayı amaçlıyor. Lenovo Go 4K Pro Web Kamerası, 30 fps kare hızında 4K videolar kaydedebilir ve aynı şekilde 5x dijital yakınlaştırmayı da etkinleştirir.

Cihaz aynı zamanda yüz tanımayı da desteklemektedir ve Lenovo Go 4K Pro web kamerası ayrıca M.JPEG, YUY2 ve H.264 video sıkıştırma formatlarına sahiptir. Cihaz aslında bir tak ve çalıştır web kamerasıdır ancak aynı zamanda cihazın yazılımını yükleyerek kilidini açmanız gereken zengin bazı ek özelliklerle birlikte gelir. Lenovo Go Central, yapılandırmalarını yönetmek için yazılım desteği sağlar ve web kamerası da otomatik çerçevelemeyi destekler.

USB portu (Tip A, Tip C) kullanılarak PC'ye bağlanabilir ve cihaz ayrıca standart 0,25 inçlik bir tripod dişli sokete sahiptir. Cihaz kullanımdayken web kamerasının LED göstergesi yanar ve web kamerası ayrıca 48kHz örnekleme hızına sahip tek bir mikrofona sahiptir.

Bununla birlikte, yeni duyurulan Lenovo Go 4K Pro Web Kamerası, Windows ve ChromeOS platformlarıyla uyumludur.

Fiyatlandırma ve bulunabilirlik ile ilgili olarak, web kamerası 119 € olarak fiyatlandırılmıştır ve Temmuz 2023'ten itibaren satışa sunulacaktır. Şirket ayrıca bu cihaz için 3 yıl garanti vermeyi vaat ediyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.