Yasak Aşk Korkusu! Bedeni başında bekliyordu

Yasak Aşk Korkusu! Üç çocuk annesi kadın, sokağın ortasında adamı bu şekilde vurarak öldürdü. 

Şanlıurfa'nın Suruç Mahallesi'nde üç çocuk annesi, aşık olduğu adamla sokak ortasında kavga etti. Tartışmaya devam eden kadın, taşıdığı silahı çıkardı ve erkeğe kurşun sıktı. Çok sayıda kurşunun isabet ettiği kişi hayatını kaybetti. Bu anlar telefon kamerasıyla an be an kaydedilir.

Bir kişinin hayatını kaybettiği olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Mizaryolu semtinde meydana geldi.

Suruç ilçesinde yaşayan üç çocuk annesi F.Y.'nin yaklaşık bir hafta önce evden kaçtığı ve Şanlıurfa'nın merkez Iğdır'da yasa dışı bir aşk yaşadığı söylenen Ferhat D. ile tanıştığı söyleniyor. ve Ferhat D., birkaç gün birlikte yaşadıktan sonra Birecik'e giderek bir evde yaşadılar. Yasak aşk yaşayan çift, bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Suruç Mahallesi'nde babasının evine sığınan kadın, Ferhat D.'yi arayarak gelmesini söyledi.

SİLAHA YENİDEN HAREKETE GEÇİN

Suruç'ta tanıştığı kadın ve adam arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma sonunda kadın gizli silahını çıkarıp Ferhat D'ye birkaç kez ateş açtı.  Yasak aşk yaşadığı adamı sokağın ortasında vurdu! Bu anlar an be an görüldü.BEDENİ BAŞINDA BEKLİYORDU

 Çok sayıda kurşunun isabet ettiği kişi olay yerinde hayatını kaybederken, F.Y. Cesedin yanında durdu ve polisin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadını gözaltına alırken, cenazesi otopsisinin ardından Suruç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Davanın soruşturması devam ediyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler